Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 11/05/2024

Βαγγέλης Γεράκης η καθημερινότητα είναι η ψυχή του Δήμου Λαγκαδά

Η καθημερινότητα είναι η ψυχή του Δήμου Λαγκαδά και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Γεράκης, αναδεικνύει το θέμα και το φέρνει στο επίκεντρο της προεκλογικής συζήτησης.

Με στόχο, φυσικά, να γνωρίζουν οι δημότες ποιες είναι οι προτάσεις και πώς μπορεί η καθημερινότητά τους να γίνει πιο άνετη από ποτέ!

Προτάσεις ρεαλιστικές, υλοποιήσιμες, σαν  Βαγγέλης Γεράκης πιστεύω ακράδαντα ότι οι δημότες Λαγκαδά θα τις εγκρίνουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Καθαρό Νερό: Οι δημότες μας δικαιούνται να απολαμβάνουν καθαρό, ποιοτικό, προσιτό οικονομικά νερό και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε συγκεκριμένα προγράμματα.

Αγροτική οδοποιοία: Αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα στην καθημερινότητα του Δήμου μας, καθώς η πλειονότητα των δημοτών είναι γεωργοί και κτηνοτρόφοι.

Οι αγροτικές οδοί όχι μόνο συνδέουν τους καλλιεργητές με τα χωράφια , αλλά επίσης διευκολύνουν τη μεταφορά των γεωργικών προϊόντων στις αγορές και των κτηνιατρικών υπηρεσιών στα κτηνοτροφικά καταστήματα.

Καθαριότητα: Μια καθαρή πόλη είναι η καρδιά της καλής ζωής. Εργάζομαι για την βελτίωση της διαχείρισης των απορριμμάτων και την διασφάλιση αποτελεσματικής αποκομιδής βαρέων αντικειμένων.

Φωτισμός: Η ασφάλεια των δρόμων εξαρτάται από τον φωτισμό να προωθεί ο Δήμος προγράμματα αναβάθμισης του φωτισμού σε όλες τις περιοχές.

Παιδικές Χαρές: Τα παιδιά είναι το μέλλον της κοινωνίας. Η διατήρηση και η βελτίωση των παιδικών χαρών στις γειτονιές, είναι πρώτο μέλημά μου.

Υποδομές για ανάπτυξη: Εκτός από τις βασικές ανέσεις, ο δήμος χρειάζεται υποδομές για την ανάπτυξη και την πρόοδο .

Με προτάσεις  ανοίγει το δρόμο για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους δημότες του #Λαγκαδά

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Λαγκαδά

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαϊου 2024 σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Λαγκαδά, λόγω εργασιών από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με την ενημέρωση

Ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και πρόστιμα για ανασφάλιστα αυτοκίνητα και ΚΤΕΟ

Νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, προβλέπει τη διενέργεια συνεχών ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων και όσων