Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 29/11/2023

Άσσηρος Λαγκαδά: σκάνδαλο αυτοκτονία με γνωστό προπονητή

Ψυχρολουσία και δεκάδες οδυνηρά ερωτηματικά για την κοινωνία της Θεσσαλονίκης προκαλεί η αυτοκτονία-σοκ γνωστού προπονητή της πόλης με λαμπρό όνομα στον χώρο του αθλητισμού, του Γ.Π.!

Τα αίτια της αυτοχειρίας φαίνεται να σχετίζονται με μία άλλη περίεργη υπόθεση που ταλάνισε το πανελλήνιο καθώς αφορούσε καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων βαθύπλουτων οικογενειών, που όμως αποδομήθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως και με γόνους γνωστών οικογενειών που συνδέονται στενά μαζί του.

Ο 50χρονος προπονητής έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί όπως εξηγεί στο σημείωμα που άφησε πίσω του  – και βρίσκεται σε γνώση της Thessnews –  οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος.

Της δόθηκε ολόψυχα, όπως λέει. Αλλά δυστυχώς μαζί με την ψυχή του της έδωσε και τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής, με αποτέλεσμα να «κάνουν φτερά» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

 

Ο αυτόχειρας λέει ότι ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του.
Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του τελείωσε και το ενδιαφέρον της γι αυτόν.

Κάπου εδώ ο γυμναστής με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό και το σώμα πρωταθλητή λυγίζει. Και λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα ανοίγει το στόμα του και ξερνά ένοχα μυστικά για πολλούς.

Μιλά για «δασκαλεμένα κορίτσια» όταν πηγαίνουν σε πάρτυ με πλούσιους νεαρούς. Αποκαλυπτει ότι μπροστά του η αγαπημένη του παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς στην μόλις 17 ετών κόρη της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όταν αυτή θα βρεθεί μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που συζητήθηκε πολύ!

Θα γραψει κι άλλα δυσώδη. Για μεγαλόσχημους που αναζητούν σε βρόμικα στέκια ναρκωτικά και ανήλικα κορίτσια… Αλλά και για κυκλώματα που είναι έτοιμα να προσφέρουν αυτές τις απαγορευμένες ηδονές προκειμένου να έχουν μετά ντοκουμέντα για να εκβιάσουν.

 

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει αν η υπόθεση θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, αν υπάρχει η βούληση να ψαχτούν κάποιοι υπόνομοι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης.

Προς το παρόν η υπόθεση καταχωρείται ως μία απλή αυτοκτονία ενός άνδρα που βίωσε την ερωτική απογοήτευση…

Πηγή ThessNews

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο Μητροπολίτης και η νέα Δήμαρχος Λαγκαδά στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη

Σε μια σημαντική προσκυνηματική επίσκεψη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κ. Πλάτωνας, συνοδευόμενος από την νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Λαγκαδά, κα. Νίκη Ανδρεάδου, και τον