Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Κυριακή 16/06/2024

CELEBRITY TRAVEL ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΚΛΩΝΗ

koklonis-patouli-1
Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη για το bullying που δέχτηκε ο γιος της στο σχολείο, μετά τη φωτογράφησή της στο ‘χρυσό σαλόνι’.

Με καλεσμένη την ανατρεπτική Μαρίνα Πατούλη έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Κοκλώνης και η εκπομπή Celebrity Travel στο OPEN. Πρώτος προορισμός ήταν η Αργεντινή και το Μπουένος Άιρες, όπου η Μαρίνα Πατούλη –με «ξεναγό» τον Νίκο- ακολούθησε τη διαδρομή της θρυλικής Εβίτα Περόν.

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη για τη σχέση της με το σύζυγο και μέντορά της, όπως χαρακτηριστικά είπε, περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, το ρόλο της μητρότητας, την καθημερινότητά της ως καθηγήτρια, αλλά και στιγμές που δέχθηκε και αρνητικά σχόλια (όπως όταν φωτογραφήθηκε στο «χρυσό σαλόνι» του σπιτιού της), καθώς και τον τρόπο που τα αντιμετώπισε.

«Ο πιο δύσκολος ρόλος, τελικά, είναι ο ρόλος της μητέρας, ιδιαίτερα όταν ο γονέας είναι και εκπαιδευτικός. Γιατί εκεί δημιουργούνται διάφορες διαμάχες και συγκρούσεις με το παιδί και υπάρχουν αντιδράσεις. Όταν ο γονέας είναι εκπαιδευτικός είναι πιο ιδιαίτερη η σχέση», εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη στον Νίκο Κοκλώνη για το ρόλο της ως καθηγήτρια, αλλά και μητέρα.

«Τώρα που ο γιος σου μεγαλώνει σε ακούει; Ή σου λέει, ή σου λέει ‘μαμά άσε με , δε ξέρεις εσύ μου το ‘πε η καθηγήτρια’», τη ρώτησε ο Νίκος. «Αυτό το ‘άσε με’ πλέον είναι σε μόνιμη βάση. Άσε με… Τώρα, ξέρεις, περνάμε και την εφηβεία. Έχουμε μπει σε αυτό το στάδιο, οπότε υπάρχει γενικώς μία αντίδραση», είπε εκείνη.
Η συζήτησή τους πήγε και στη γνωστή φωτογράφηση που η Μαρίνα Πατούλη είχε κάνει το 2016 στο σπίτι της, δείχνοντας το ‘χρυσό σαλόνι’ της. Την πολυσυζητημένη φωτογράφηση ακολούθησε μια ανάρτηση στο facebook του συζύγου της, νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, με μια οικογενειακή φωτογραφία τραβηγμένη επίσης στο σαλόνι τους. Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά -και όχι μόνο θετικά. «Το έχω πει, ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε, την ανάρτηση αυτή την έκανε ο σύζυγος, γιορτάζοντας την παραμονή. Αν την είχα κάνει εγώ, ποιος θα τον άκουγε μετά. Οπότε πήρε και το μερίδιο της ευθύνης. Όλο αυτό που ακολούθησε με ενόχλησε, γιατί έγινε bullying στο γιο μου στο σχολείο. Ξέρεις πώς είναι τα παιδιά, του έλεγαν ‘οι γονείς σου, τι είναι αυτά που κάνουν’, κτλ, και ενοχλήθηκε ο μικρός. Έφτασαν σε βαθμό να θίξουν κάποια πολύ ευαίσθητα σημεία οικογένειας, όπως την πεθερά μου. Νομίζω ότι εκεί πρέπει να υπάρχουν όρια, όρια που δε παραβιάζονται. Εγώ πάλι, επειδή έχω ένα πηγαίο χιούμορ και αυτοσαρκάζομαι, η αλήθεια είναι ότι σε μερικά σημεία γέλασα πάρα πολύ. Κάποια άλλα σημεία όμως, τα οποία ήταν σεξιστικά, με ενόχλησαν. Όταν εγώ είμαι εκπαιδευτικός και την άλλη μέρα ανοίγω τη πόρτα του σχολείου και πρέπει να μπω στη τάξη, είναι δύσκολο! Όμως εκεί είδα και την αγάπη των παιδιών στο πρόσωπό μου. Τα παιδιά ήταν αποσβολωμένα με όσα είχαν μάθει ή ακούσει και σε όσα τμήματα μπήκα με ρωτούσαν ‘κυρία τι είναι αυτά που γράφουνε για σάς;’». Είχε διαδοθεί όλο αυτό και είχε πάρει μεγάλη έκταση. Αλλά η αντίδρασή τους με θωράκισε. Γιατί, να σου πω κάτι; Το θέμα του προσωπικού γούστου και της επιλογής είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει με τη προσωπικότητα του καθενός από εμάς. Ενδεχομένως σε κάποιον αρέσει το μαύρο – το άσπρο, εμένα μου αρέσει το χρυσό ή μ’ αρέσει το μπαρόκ. Εγώ θέλω να με κρίνουν για λάθη που έχω κάνει, για λάθη τα οποία μπορεί να έχουν αποβεί επιζήμια στους ανθρώπους, στα παιδιά, στο κοινωνικό σύνολο», ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη στον Νίκο Κοκλώνη

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα