Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 25/05/2024

Δήμαρχο από τα πανηγύρια θα εκλέξουν οι δημότες Λαγκαδά

ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Δήμαρχο από τα πανηγύρια θα αναγκαστούν να εκλέξουν οι δημότες Λαγκαδά μιας και έχουν μπει οι δυο βασικοί διεκδικητές της εξουσίας του δήμου σε έναν πολύ κουραστικό και επίπονο αγώνα διασχίζοντας ατελείωτα χιλιόμετρα και πηγαίνοντας από χωριό σε χωριό δίνοντας το παρόν σε όλα τα πανηγύρια.

Γράφει ο Παύλος Τσεμεκίδης 

Βασικός ρόλος των γραφείων συντονισμού και των δυο είναι να γίνει μεγαλύτερη παρουσία και το μεγαλύτερο τραπέζι από στελέχη από τον άλλο διεκδικητή του δήμου. Κινήσεις εντυπωσιασμού για να πείσουν τους δημότες ότι αυτοί είναι οι περισσότεροι και όχι οι άλλοι.

Κουρασμένοι όπως είναι διότι πριν πήγαν και στην Εκκλησία να παρακολουθήσουν την Θεία λειτουργία όρθιοι ακίνητοι ως Εύζωνοι με ύφος θεοσεβούμενου και φτιάχνοντας φυσικά και μεγάλους Σταυρούς, έπειτα στο πανηγύρι πρέπει να σύρουν και πρώτοι στον χώρο και ως επόμενο λόγω κούρασης μπερδεύουν και λίγο και τα βήματα.

Καλούνται πλέον όλοι οι δημότες να επιλέξουν ποιος από τους δυο έχει δώσει τις περισσότερες παρουσίες στα πανηγύρια, ποιoς από τους δυο κάνει μεγαλύτερο Σταύρο στις εκκλησίες και ποιος από τους δυο σέρνει καλύτερα τον χορό.

Το θεμα που δίπλα από τα πανηγύρια οι κάδοι με τα σκουπίδια είναι γεμάτοι δυο εβδομάδες και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ούτε που τους απασχολεί.

Το θέμα που κάποιοι χωριανοί δεν έχουν μια στην τσέπη τους και δεν μπορούν να βγουν έξω γιατί πληρώσανε τους εξωφρενικούς λογαριασμούς σε ΔΕΥΑΛ ουτε αυτό τους απασχολεί. Το θέμα που τα χωριά όλα στο σύνολο τους είναι παρατημένα στο έλεος τους και δεν υπάρχει καμία παρουσία του δήμου Λαγκάδα παρά μόνο εισπρακτικά ουτε αυτό τους απασχολεί.

Τους αρέσουν οι χοροί και τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ αλλά όλα τα χωριά στα πολιτιστικά καμία υποστήριξη από τον δήμο.

Τις προσεχείς ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα περιβόητα προγράμματα τους για το τι θα κάνουν όταν εκλεγούν αλλά ποτέ τους δεν πήγανε στα χωριά να μιλήσουν για τα προβλήματα με τους κατοίκους.

Βασικός στόχος η εκλογή τους και το πως θα πάρουν περισσότερα επαγγελματικά στελέχη μιας και εδώ και 13 χρόνια έπειτα της συνένωσης με τις περιφερειακές ενότητες οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι απλά με διαφορετικό Δήμαρχο αλλά από την ίδια δεξαμενή.

Εδώ μπορει να παρατηρήσει ο καθένας ότι στα τελευταία χρόνια στην μεγαλύτερη πληγή του Δήμου που ήταν η ΔΕΥΑΛ λόγω κακοδιαχείρησης υπήρξαν τρεις πρόεδροι οι οποίοι και οι τρεις θα είναι ξανά υποψήφιοι και μάλιστα για τον τελευταίο σκίζονται ποιος θα τον πάρει.

Και οι δυο ίδιοι καμία διαφορά καμία πρόταση καμία αντιπολίτευση στην προηγούμενη θητεία.

Και οι δυο έχουν ασκήσει εξουσία σε προηγούμενες θητείες και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα τι ήταν αυτό που δεν προλάβατε να πράξετε σε καλύτερες εποχές και συνθήκες στην τοπική αυτοδιοίκηση και θέλετε τώρα που όλα είναι μαύρα και τα ταμεία μείον;

Και για να μην τα ρίχνουμε όλα σε αυτούς μόνο που θέλουνε να μας σώσουνε θα αναφέρω κάτι που το είπε ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ πριν από 24 περίπου αιώνες ΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΛΗΣ ΗΘΟΣ ΟΜΟΙΟΥΤΑΙ ΤΟΙΣ ΑΡΧΟΥΣΙΝ (Το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό που την κυβερνούν)

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα