Δήμος Λαγκαδά: Επαναλειτουργία το Κτηνιατρείο Σοχού

Συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της ΠΚΜ, Γιώργο Κεφαλά, και τον Βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Φάνη Παππά, είχε η Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου.

Στην συζήτηση με την κα. Πατουλίδου τέθηκε το θέμα των αθλητικών υποδομών στο Δήμο Λαγκαδά, καθώς επίσης και της συνεργασίας με την ΠΚΜ σε ζητήματα αρμοδιότητάς της, όπως η κοπή χόρτων και ο καθαρισμός δρόμων και πρανών στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

Στην συνάντηση της Δημάρχου Λαγκαδά, Νίκης Ανδρεάδου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας ΠΚΜ, Γιώργο Κεφαλά, και τον Βουλευτή της ΝΔ στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Φάνη Παππά, συζητήθηκε η επαναλειτουργία του Κτηνιατρείου Σοχού.

Η κα. Ανδρεάδου είχε ενημερώσει τον κ. Κεφαλά για το αγωνιώδες αίτημα της τοπικής κοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή του Σοχού για την ανάγκη άμεσης τοποθέτησης μόνιμου κτηνιάτρου. Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης έλαβε την διαβεβαίωση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας ότι από την επόμενη κιόλας εβδομάδα το Κτηνιατρείο Σοχού θα λειτουργεί κανονικά.

Η Δήμαρχος Λαγκαδά είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Κεφαλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος αγροτικά θέματα, καθώς ο πρωτογενής τομέας της παραγωγής αποτελεί πυλώνα για το Δήμο Λαγκαδά.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση

Ακολουθήστε το Live Lagadas στο  Google News

Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα