Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 19/04/2024

Δήμος Λαγκαδά εξελίξεις για νέα υποψηφιότητα για δήμαρχος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live Lagadas και το δημοσίευμα μας 27 Μαΐου, 2023 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  και όπως φαίνεται θα ανακοινώσει στις 3 Ιουλίου την αποφαση του, φαίνεται πως πυροδοτεί εξελίξεις στην περιοχή του Λαγκαδά ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα αλλάξει την κατάσταση .

Ήδη πολίτες και εκπρόσωποι φορέων βλέπουν «ζεστά» το ενδεχόμενο ανάδειξης του Σάββα Αναστασιάδη στη θέση του δημάρχου Λαγκαδά και θεωρούν πως η μη εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μπορεί να αποτελέσει τελικά τη «χρυσή» ευκαιρία για την ανάπτυξη του τόπου τους καθώς έχει προσβάσεις στα κέντρα αποφάσεων της Αθήνας και μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες από χρηματοδοτικά εργαλεία που χάθηκαν τα τελευταία χρόνια .

Κατά την δική μας άποψη είναι και ο άνθρωπος που μπορεί να ενώσει και του δυο υποψήφιους να πάνε όλοι μαζί για κοινό καλό του Δήμου χωρίς να χάσουμε και άλλο χρόνο .

Στελέχη της τοπικής κοινωνίας αναμένεται να του θέσουν επισήμως την πρόταση -αίτημα προκειμένου να υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου .

Ο  κ. Αναστασιάδης χαίρει της εκτίμησης των συμπολιτών του από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Στη διάρκεια της πλούσιας πολιτικής του δράσης, ως έπαρχος Λαγκαδά, νομαρχιακός σύμβουλος και βουλευτής στη συνέχεια, έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην περιοχή.

Υποψήφιοι σύμβουλοι εκτιμούν όπως έγραψε και το GR TIMES  πως ο Σάββας Αναστασιάδης αποτελεί μια χρυσή εφεδρεία για την περιοχή του Λαγκαδά διότι γνωρίζει άριστα τα προβλήματα και τις προοπτικές του τόπου. Πέραν, όμως, της γνώσης και της εμπειρίας του για την περιοχή έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα:

Γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί η κεντρική διοίκηση και θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκει πάντα ανοιχτές «πόρτες» στη διεκδίκηση λύσεων για μια περιοχή που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και προοπτικές οι οποίες δεν αφορούν μόνο τον δυναμικό πρωτογενή τομέα, αλλά και τη μεταποίηση και τον τουρισμό.

Παράγοντες του Λαγκαδά είναι πεπεισμένοι πως με τον Σάββα Αναστασιάδη στο «τιμόνι» του Δήμου Λαγκαδά η περιοχή θα ανακτήσει την αίγλη που είχε στο παρελθόν και θα πορευτεί με άλλον «αέρα» στο μέλλον.

Ο Σάββας Αναστασιάδης ο οποίος έμαθε πάντα να κοιτάει μπροστά και να προχωρά με αυστηρή προσήλωση σε αρχές και αξίες, με την εργατικότητα, το ήθος και την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνουν, δέχτηκε με σεβασμό το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ στην πρώτη του ανάρτηση ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους και τους διαβεβαίωσε πως «θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην πρόοδο του τόπου μας».

Μέχρι στιγμής περιμένουμε την τελικη απόφαση που θα πάρει τις επόμενες ημέρες  ο κ. Σάββας Αναστασιάδης και θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις .

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Λαγκαδάς έχει ανάγκη από τέτοιες προσωπικότητες για να πάει μπροστά και να αποτελέσει και πάλι μια από τις πλέον δυναμικές περιοχές της Θεσσαλονίκης καθώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος τα τελευταία χρόνια .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα