Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Δευτέρα 30/01/2023

Δημοτική Αστυνομία ο Μπουτάρης και o Γολγοθάς του πολίτη

Δημοτική Αστυνομία ο Μπουτάρης και o Γολγοθάς του πολίτη της Θεσσαλονίκης  …..

Μήπως γράφουν υπερβολικά κάθε ημέρα για να μην χάσουν κάποιοι άνθρωποι τις δουλειές τους ;

Πόσες φορές μπορεί να εισπραχθεί μία κλήση και από πόσες υπηρεσίες;

Ενα  εφιαλτικό ταξίδι στη χώρα της ταλαιπωρίας για εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με το κενό ανάμεσα στη λογική και την πραγματικότητα που ζει και βασιλεύει παρά τις δημόσιες σχέσεις του φωτογενούς(;) δημάρχου.

Είναι τέτοιο το χάος στις υπηρεσίες του δήμου που όχι μόνο επικαιροποίηση στοιχείων δεν έχει γίνει, αλλά επιβάλλονται κατασχέσεις ακόμη και σε πολίτες που δεν έκαναν οι ίδιοι τις κλήσεις καθώς είχαν πουλήσει το αυτοκίνητό τους.

Η διάλυση του κρατικών υπηρεσιών αλλά και των δήμων δεν είναι αποτέλεσμα των μνημονίων. Η απίστευτη γραφειοκρατία, η ταλαιπωρία των πολιτών, η οργή για τον κρατικό μηχανισμό που αδυνατεί να λειτουργήσει ακόμη και για τις πιο απλές υποθέσεις, αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα της Ελλάδας.

Απλά, η περίοδος της κρίσης ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η πολιτεία, οι υπηρεσίες του κράτους αλλά κυρίως οι δήμοι που βρίσκονται πιο κοντά στον πολίτη, περιφρονούν τα στοιχειώδη δικαιώματά του.

Τις τελευταίες καιρό, την οργή εκατοντάδων πολιτών έχει ξεσηκώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με μια σειρά από ενέργειες που αναδεικνύουν τη διάλυση των υπηρεσιών του. Και μπορεί οι δημόσιες σχέσεις του δημάρχου Μπουτάρη να κάνουν τον ίδιο ευτυχισμένο, ωστόσο, είτε αδιαφορεί για την κατάσταση του δήμου του, είτε δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά για το χάος που έχει προκαλέσει. Όπως έχει δηλώσει ο κ. Μπουτάρης «Δεν ρίχνω το βάρος σε κανέναν άλλον, ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. Αλλά να έχουμε όλοι μία εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει».
Ο μηχανισμός της Δημοτικής Αστυνομίας και οι ελεγκτές είναι εισπρακτικός και όχι μόνο. Ο δήμαρχος έχει δηλώσει ότι τα έσοδα από τις κλήσεις του ΚΟΚ θα ανακυκλώνονται στη δημοτική αστυνομία για να βγάζει τα λεφτά των εργαζόμενων . Ε δω αναρωτιουνται οι πολίτες μήπως είναι εις βάρος μας ; Τόσο ζήλο χωρίς καθόλου υπομονή ;

Πιθανότατα να αρέσκεται ο κ. δήμαρχος ενδεχομένως να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του όπως πρέπει και αναθέτει σε άσχετους και κυρίως ανίκανους συνεργάτες του βασικές δομές του δήμου του.
Όπως και να έχει, η κατάσταση ο Δήμος Θεσσαλονίκης διεκδικεί επάξια χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της ταλαιπωρίας των πολιτών και της αδιαφορίας των υπηρεσιών του για τα δικαιώματά τους. Από τη στιγμή που ο κ. Μπουτάρης αποφάσισε να γίνει ‘εισπράκτορας’, προφανώς γιατί τα ταμεία του δήμου είναι άδεια, ξεκινά και ο ‘Γολγοθάς’ του κόσμου, αλλά με έναν τρόπο που αναδεικνύει την αναλγησία των δημοτικών υπηρεσιών.

Καθημερινά έξω από τα ταμεία του δήμου γίνεται χαμός με φωνές και αντιπαραθέσεις που προφανώς βρίσκουν παντελώς αδιάφορους τον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Εκλεβαν παρεκκλήσια στο Κρυονέρι Δήμου Λαγκαδά

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών και ναρκωτικών Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης