Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Κυριακή 14/04/2024

Eγκληματικά λάθη της διοίκησης στην επαρχία Λαγκαδά

Του

Ιωάννη Γιάννογλου

Eγκληματικά λάθη της προηγούμενης διοίκησης στην επαρχία Λαγκαδά οδήγησαν την επαρχία στην Άβυσσο, με το μεγάλο ερώτημα που επικρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω απο τα κεφάλια όλων των εμπλεκόμενων σε αυτήν την ιστορία που διαιωνίζει τους κατοίκους της επαρχίας Λαγκαδά για να μπουν όλοι φυλακή όσοι καταχραστηκαν χρήμα και την εμπιστοσύνη των κατοίκων της επαρχίας Λαγκαδά .

Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω που δεν ήταν ο πρώην δήμαρχος και όλοι οι σύμβουλοι που βγαίνουν και λαϊκίζουν στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης για να διορθώσουν με τύψεις σε ότι άρπαξαν και δεν έκαναν έργο ,  μα ούτε εάν έφυγε ο Δήμαρχος και που πήγε  κατά τον απολογισμό και επίσης δεν  θα σχολιάσω εάν βαρέθηκε  o Eνεργος δημότης και πήγε για ουίσκι στην απέναντι καφετερία χωρίς να καθίσει ακούσει έστω τι έργο έγινε από τους προέδρους και αντιδημαρχους, άσχετα εάν έφυγε ο δήμαρχος .

ΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 

Έργα , έργα , έργα μας φλόμωσε η προηγούμενη διοίκηση βουτηγμένη στο μέλι με μεγάλα πανό για αποχευτευτικα δίκτυα και φούμαρα με μεταξωτές κορδέλες που στόλιζαν  όλες τις δημοτικές ενότητες χωρίς να λυπηθεί τα μέτρα απο πανό που γέμισε για να διαφημίσει τα πλασματικά τους έργα . Να μου πεις γιατί να λυπηθούν που από την στιγμή εμείς τα πληρώναμε .

Τα μεγάλα έργα κατασκευής των αποχετευτικών έργων της Ασσήρου , των Λαγυνών και της επέκτασης του αποχετευτικου δικτύου του Λαγκαδά πρέπει να τονιστεί οτι δεν ήταν τίποτα προχωρημένο με αποτέλεσμα να μη  μπορούν να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ και να μείνουν γραμμένα στα πανό της προηγούμενης δοικησης .

Πρόσφατα ανατέθηκε η περιβαλλοντικη μελέτη και τοπογραφικά της Ε.Ε.Λ Λαγκαδά σε μελετητή με την προϋπόθεση για την ένταξη τον παραπάνω έργων στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ .

Ανατέθηκε μελέτη επέκτασης του αποχευτευτικου δικτύου Λαγκαδά που είχε ξεκινήσει επι δημαρχίας Ιωάννη Καραγιάννη και δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί απο την προηγούμενη διοίκηση με αποτέλεσμα να μπουν οι επιθεωρητές με διαταγή του εισαγγελέα για το μεγάλο έλλειμμα της Δ,Ε.Υ.Α Λαγκαδά .

Για του οικισμούς Κoλχικου και Δρακοντιο υπήρχε μελέτη , η οποία όμως έμεινε στα συρτάρια για τέσσερα χρόνια  επι διοίκησης δημάρχου Αναστασιαδη και πρόσφατα ανατέθηκε η επικαιροποιηση των τευχών της δημοπράτησης και το έργο σε μελετητή .

Στον οικισμό Πολυδεντριου είχε σταματήσει η ισχύς των περιβαλλοντικων όρων πριν από τρια χρόνια και ανατέθηκε η σύνταξη μελέτης για νέους περιβαλλοντικους όρους με αποτέλεσμα να τρέχει ο δήμος και η Δ.Ε.Υ.Α.Λ να προλάβει έστω και οριακά τις ημερομηνίες .

Επιτέλους φως στο τούνελ γιατί εντός των ημερών ξεκινάει η εσκαφή της επαρχιακού οδου Α.Τζελιλη για να πραγματοποιηθει η κατασκευή του σημαντικότερου κομματιού του αποχετευτικου δικτύου του Λαγκαδά  που η κατασκευή του θα δώσει την δυνατότητα να συνδεθεί το δίκτυο της αποχέτευσης ενα πάρα πολύ μεγάλο μέρος του Λαγκαδά . Σημείωση οτι το παραπάνω έργο έπρεπε να τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους του 2013 με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει από την απενταξη απο το Ε.Σ.Π.Α .

Το καλύτερο σας το φυλάω για έκπληξη , ύστερα απο ενα και μοναδικό τηλεφώνημα που δέχτηκα σήμερα  ύστερα απο τις πολλές καταγγελίες που έχω κάνει στην προηγούμενη διοίκηση με ένα τηλεφώνημα φωτιά απο επιθεωρητές και εισαγγελέα  που θα σας αποκαλύψω σύντομα με πολλές λεπτομέρειες , γιατί κάποιοι δεν θα προλάβουν να κάνουν νόμιμα Χριστούγεννα με το πόρισμα φωτιά που παίρνει μπάλα 12 άτομα για την ΔΕΥΑ Λαγκαδά .

Με φιλικούς χαιρετισμούς τώρα και επώνυμα Ιωάννης Γιάννογλου

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Διαμαρτυρία σχετικά με την υπό ίδρυση Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας Α.Ε

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων εξέδωσε ανακοίνωση – διαμαρτυρία σχετικά με την υπό ίδρυση Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας Α.Ε, δια του Προέδρου του