Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Κυριακή 14/04/2024

Η επιλογή σου στο πρόσωπό μου θα είναι τιμή και ευθύνη

Με σταθερές αρχές και ιδανικά αγωνίζομαι, μέσα από την ιστορική, δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ώστε να δικαιώσω τα όνειρα και τις ελπίδες των πολιτών της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης για μια νέα πορεία. Μια πορεία με σχέδιο, στην οποία σε θέλω δίπλα μου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή Δυνατή.
Κάνουμε επιλογή ευθύνης, επιλογή αλλαγής και ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Γιατί μόνο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει θέσει προτεραιότητες που μπορούν να αλλάξουν τις ζωές μας.

• ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ με Διαφάνεια, Αξιοκρατία, ενίσχυση των Ανεξάρτητων Αρχών και της πολιτικής προστασίας με σύγχρονα μέσα και ανανεωμένα σχέδια πρόληψης.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, με τον κατώτατο μισθό να καθορίζεται από διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων και άμεσο «ξεπάγωμα» των τριετιών, με νέο μισθολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους και αυξήσεις που καλύπτουν τις απώλειες του πληθωρισμού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, με Σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Κέντρα Υγείας σε κάθε Δήμο, με κάλυψη όλων των κενών με μόνιμες προσλήψεις, αύξηση των αμοιβών και ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά και χρηματοδότηση με 8% έως 10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, με καθιέρωση Εθνικού Απολυτήριο κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, εξωστρεφή Πανεπιστήμια, με σύνδεση με την παραγωγή, χρηματοδότηση της έρευνας, αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και αντιμετώπιση των φαινομένων βίας.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, με καθιέρωση νέου ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, με επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας με επικαιροποίηση του νόμου του ΠΑΣΟΚ του 2010, κανόνες για τη λειτουργία των funds, εξόφληση οφειλών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία σε 120 δόσεις, με «κούρεμα» 30%για τους συνεπείς και ρύθμιση για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο και προστασία της αγροτικής γης.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, με επιδότηση εργοδοτικών εισφορών για την πρόσληψη νέων με πλήρη απασχόληση, κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών, ενίσχυση του επιδόματος μητρότητας για τις μητέρες ελεύθερες επαγγελματίες, φορολογικά κίνητρα για νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, δημιουργία δεξαμενής 150.000 κατοικιών, που θα διατίθενται με χαμηλό ενοίκιο σε νέους και κατασκευή νέων ποιοτικών φοιτητικών εστιών.

ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, με μείωση των φόρων στην εργασία και του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής και προσωπικής φροντίδας, με έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, σε μονοπωλιακούς τομείς της οικονομίας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ MADE IN GREECE, με αλλαγή των προτεραιοτήτων του Ταμείου Ανάκαμψης για την στήριξη της εγχώριας παραγωγή, επενδύσεις στα δίκτυα – πρόσβαση όλων των πολιτών στην παραγωγή ΑΠΕ με ανάπτυξη ενεργειακών κοινοτήτων, κίνητρα σε μικρομεσαίους που προχωρούν σε συνεργασίες και δικτυώσεις και ειδικές γραμμές χρηματοδότησης για καινοτόμες-ψηφιακές επενδύσεις, ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας με ρήτρες συμπαραγωγής.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, με μείωση του κόστους παραγωγής, με επιδότηση των αγροτικών εφοδίων, του κόστους ενέργειας και μεταφοράς των προϊόντων, καθιέρωση του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων, αποζημιώσεων και ενισχύσεων των αγροτών και επικαιροποίηση του Κανονισμού Ασφάλισης ΕΛΓΑ για κάλυψη καταστροφών που οφείλονται στην Κλιματική Αλλαγή, και επίλυση του προβλήματος με τους εργάτες γης.

Στις 21 Μαΐου είναι η ευκαιρία να πάρουμε με λογισμό και αίσθημα ευθύνης μια μεγάλη απόφαση αλλαγής.
Επιλέγοτας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι μια απόφαση αλλαγής που μπορεί να ξανα-αλλάξει τη ζωή μας.
Για μία Ελλάδα με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση.

Η επιλογή σου στο πρόσωπό μου θα είναι τιμή και ευθύνη.
Για μία Β’ Θεσσαλονίκης που αξίζει περισσότερα.
Ας πορευτούμε μαζί, αυτόν τον δημιουργικό δρόμο.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Διαμαρτυρία σχετικά με την υπό ίδρυση Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας Α.Ε

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων εξέδωσε ανακοίνωση – διαμαρτυρία σχετικά με την υπό ίδρυση Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας Α.Ε, δια του Προέδρου του