Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Δευτέρα 15/04/2024

ΝΑΙ υπάρχει και μια ακόμη επιλογή για τους Δημότες Λαγκάδα

ΝΑΙ υπάρχει και μια ακόμη επιλογή για τους Δημότες Λαγκάδα εκτός των δυο διεκδικητών της δημοτικής αρχής.

Γράφει ο ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Πέρασαν κάποιες ημέρες που κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια και οι δημότες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ των τριών που θα ρίξουν την ψήφο τους.

Ενώ περιμένουν από τους δυο διεκδικητές προτάσεις θέσεις και λύσεις των προβλημάτων βλέπουμε ακόμη καλωσορίσματα στους συνδιασμους τους ενώ τους έχουν ανακοινώσει με μόνο στόχο την προβολή δήθεν του καλύτερου στελέχους και εντυπωσιασμό.

Δεν έχουν να πουν τίποτα καμία πρόταση καμία δέσμευση και οι ΔΥΟ που να έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Και οι ΔΥΟ λένε έχουν σχέδιο αλλά ακόμη δεν το άκουσε ουτε το είδε κανείς.

Και οι ΔΥΟ κατηγορούν τους προηγούμενους ξεχνώντας ότι και αυτοί διοικήσανε κάποια περίοδο μαζί με αυτούς που τώρα κατηγορούν. Και οι ΔΥΟ μιλάνε για βαρίδια που έχει ο άλλος στο ψηφοδέλτιο του ξεχνώντας ότι και στο δικό τους έχουν αρκετούς που συμμετείχαν σε δημοτικές αρχές του Δήμου όπως φυσικά και οι ΙΔΙΟΙ.

Ο ΕΝΑΣ διεκδικητής έχει ξεχάσει ότι υπήρξε πρώην Δήμαρχος και πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, έχει ξεχάσει ότι έχει στο ψηφοδέλτιο του δεκάδες υποψήφιους μέλη της προηγούμενης δημοτικής αρχής,έχει ξεχάσει ότι σύμβουλος εκλεγμένος μαζί του υπήρξε τέσσερα χρόνια αντιδήμαρχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής, έχει ξεχάσει ότι ψήφισε προϋπολογισμό της προηγούμενης διοίκησης και τέλος ξέχασε παντελώς την μηδενική αντιπολιτευτική του πορεία.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ διεκδικητής έχει ξεχάσει ότι υπήρξε αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, έχει ξεχάσει ότι υπήρξε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου προηγούμενης δημοτικής αρχής, έχει ξεχάσει ότι δεν ήθελε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ αλλά τους δυο προηγούμενους προέδρους τους είχε και τους έχει βασικά στελέχη του ψηφοδελτίου της. Θεωρεί ότι δεν ενεδωσε σε εκβιασμούς από τα βαρίδια και ότι όλα τα έχει ο άλλος και όψη αυτή λες και τα άτομα που έχει επιλέξει δεν ασχολήθηκαν με την τοπική αυτοδιοικηση και ποτέ δεν άσκησαν εξουσία.

Χαρακτηρίζει μόνο αυτούς που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της έντιμους και ηθικούς λες και όλοι οι άλλοι είναι το αντίθετο. Ξέχασε φυσικά ότι ο βασικός υποστηρικτής της είναι πρώην δήμαρχος με δυο θητείες μάλιστα στον δήμο που υπήρξε αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου μαζί του.

Εδώ φυσικά προκύπτουν τα ερώτηματα και στους ΔΥΟ διεκδικητές ενώ όλα τα παραπάνω ειναι πραγματικά και αποδεικνύονται με την πορεία του καθενός, γιατί δεν κάνατε αυτά που θέλετε τώρα να κάνετε όλα αυτά τα χρόνια εσείς και οι συνεργάτες σας μιας και εσείς όλοι διοικούσατε τόσα χρόνια;

Τι δεν προλάβατε να κάνετε και θέλετε να το ολοκληρώσετε τα επόμενα πέντε χρόνια;

Ποια ήταν η δραστηριότητα σας μιας και κατηγορείται τους προηγούμενους ως αντιπολίτευση για να σας επιλέξουν οι Δημότες;

Επομένως οι Δημότες πρέπει να αναρωτηθούν αν πρέπει να επιλέξουν έναν εκ των δυο διεκδικητών η του τρίτου συνδιασμου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με Επικεφαλής τον Γεωργουδακη Φίλιππο.

Μια παράταξη που σε όλες της τις θητείες ήταν έστω μόνο με τον επικεφαλής της κοντά στα συμφέροντα του Δημότη και αντίθετη με ότι υποθηκεύει το μέλλον του Δημότη.

ΝΑΙ Κύριοι Δημότες υπάρχει και αυτή η Επιλογή πρέπει να βαδίσουμε μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση και να δώσουμε την μάχη ενάντια σε όλους αυτούς που ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ την ΖΩΗ μας.

Αυτόν τον δρόμο έχουμε συμφέρον να τον βαδίσουμε σήμερα όλοι μας γιατί καθημερινά αποδεικνύεται ότι ΣΩΤΗΡΕΣ δεν υπάρχουν και η ΔΥΝΑΜΗ και η ΕΛΠΙΔΑ βρίσκονται στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και στην ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας