Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Κυριακή 03/12/2023

Νέο βίντεο έχει κυκλοφορήσει για τον παιδόφιλο Michael Jackson

Νέο βίντεο έχει κυκλοφορήσει από την επιδρομή στο σπίτι του Michael Jackson Νοεμβρίου 2003 70 μέλη του Γραφείου του Santa Barbara County Εισαγγελέα και Τμήμα σερίφη που αποκάλυψε τη συλλογή του από την πορνογραφία και τις φωτογραφίες που χαρακτηρίζει νεαρά αγόρια γυμνός.

Το βίντεο δείχνει σχεδόν όλα από το σπίτι του Τζάκσον, από το χώρο ψυχαγωγίας στην κρεβατοκάμαρά του και τα πολλά μανεκέν σε φυσικό μέγεθος που είχε σε όλη Neverland Ranch του.

Πολλά από αυτά τα μανεκέν ήταν υπερήρωες όπως ο Superman και η Lara Croft.

Αυτή η επιδρομή αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά ο βασιλιάς των μυστικών ντουλάπα Pop, το κρυμμένο στο πίσω μέρος του υπνοδωματίου του και κράτησε κλειστά με τρία αδιέξοδα.

Ήταν εδώ ότι ο ίδιος κράτησε αναμνηστικά σαν μια υπογεγραμμένη φωτογραφία του Macaulay Culkin, ταριχευμένα ζώα και τα παιχνίδια, καθώς και γυμνές φωτογραφίες.

Culkin υπέγραψε τη φωτογραφία του με το μήνυμα: «Μην με αφήσει μόνο του στο σπίτι.»

Υπήρχαν, επίσης, αγωνιστικά αυτοκίνητα, Disney εμπορευμάτων και μια συγκλονιστική σειρά από κούκλες. Πολλά από αυτά τα βιβλία και τα βίντεο που βρέθηκαν στην επιδρομή επίσης λεπτομερώς στο δικαστήριο έγγραφα από τη στιγμή, που υποβλήθηκε μετά από ένα νεαρό αγόρι με τον ισχυρισμό ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και επίθεση από τον τραγουδιστή σε πολλές περιπτώσεις.

Η έκθεση της αστυνομίας ισχυρίζεται ότι στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο μόνο του Τζάκσον υπήρχαν τουλάχιστον επτά συλλογές των εργασιών που βρέθηκαν από τους ερευνητές που παρουσιάζουν τα αγόρια στην εφηβεία τους – και σε ορισμένες περιπτώσεις νεότερους – πλήρως γυμνό ή ημίγυμνο.

Μία από τις συλλογές, Ταορμίνα Wilhelm Von Gloeden, περιγράφεται στο δικαστήριο έγγραφα όπως: «Γυμνό φωτογραφίες έφηβα αγόρια από τα τέλη του 1800».

Ένα ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί εκείνη την εποχή, καθώς και ο Τζάκσον αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία όταν επέστρεψε στην Καλιφόρνια. Ραντάρ σε απευθείας σύνδεση που λαμβάνονται για πρώτη φορά τα χαρτιά έκθεση της αστυνομίας και των δικαστικών και ανακριτής για την υπόθεση τους είπε: «Τα έγγραφα που εκτίθενται Τζάκσον ως χειραγώγησης, τα ναρκωτικά και το σεξ-παρανοϊκής αρπακτικό ζώο που χρησιμοποιείται για το αίμα, αδράχτι, σεξουαλικό εικόνες της θυσίας των ζώων και διεστραμμένο σεξ ενηλίκων ενεργεί για να κάμψει τα παιδιά με τη θέλησή του. »

Η πηγή πρόσθεσε: «Είχε επίσης αηδιαστικό και εντελώς συγκλονιστικές εικόνες παιδικής βασανιστήρια, ενηλίκων και παιδιών γυμνό, θηλυκό δουλεία και σαδομαζοχισμό.»

Η έκθεση αναφέρει ότι πολλά από τα υλικά που χαρακτηρίζει γυμνοί άνδρες και γυναίκες στο σπίτι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό της που προσπαθούν να προσελκύσουν νέους άνδρες.

Μετά τις περιγραφές για πολλά από τα υλικά, τις σημειώσεις ερευνητής: «Με βάση την εκπαίδευσή μου, αυτό το είδος του υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της διαδικασίας« grooming », με την οποία οι άνθρωποι (όσοι επιθυμούν να κακοποιήσει παιδιά) να μειώσει τις αναστολές του τους προορίζονται τα θύματα και να διευκολύνει την κακοποίηση των εν λόγω θυμάτων. »

Τα υλικά αυτά περιλαμβάνουν «ένα βιβλίο που απεικονίζει γυμνό παιδιά» που βρέθηκαν στο «χώρο ψυχαγωγίας» του τραγουδιστή? «Ένα βιβλίο που περιείχε γυμνές φωτογραφίες των ανδρών» στο «Master μπάνιο»? και πολλά βιβλία που βρέθηκαν στην «κρεβατοκάμαρα» που περιλάμβανε ένα με «γυμνό και ημίγυμνη ομοφυλόφιλων ανδρών» και ένα άλλο με «προ-έφηβος ή νωρίς το εφηβικό των ατόμων που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν« γυμνό ή ημι-γυμνό ». Ραντάρ μίλησε με Santa Barbara Ανώτερος Βοηθός Εισαγγελέας Ron Zonen σχετικά με την υπόθεση, καθώς ήταν μέρος της ομάδας δίωξης που πραγματοποιήθηκε στο Jackson στο δικαστήριο.

«Πολλά από αυτά τα πράγματα χρησιμοποιήθηκε για την απευαισθητοποίηση τα παιδιά, και ο Michael παραδέχτηκε λαμβάνοντας ένα παιδί μετά το άλλο στο κρεβάτι μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο Zonen.

«Έχουμε εντοπίσει πέντε διαφορετικά αγόρια, που όλα γίνονται καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει πολύ αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael ήταν ένοχος της παιδικής κακοποίησης ».

Τζάκσον ήταν τελικά αθωώθηκε το 2005, μετά από επτά κατηγορίες κακούργημα της παιδικής κακοποίησης και δύο μετρήσεις κακούργημα της παρέχοντας ένα οινοπνευματώδες ποτό σε ανήλικο κάτω από την ηλικία των 14, όταν ο Gavin Arvizo με τον ισχυρισμό ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον τραγουδιστή.

Gavin ήταν ένα 13-year-old επιζών του καρκίνου κατά τον χρόνο των προβαλλομένων περιστατικών.

Οι ισχυρισμοί Gavin ήταν παρόμοιες με αυτές που γίνονται από μια δεκαετία νωρίτερα, όταν ένα άλλο 13-year-old αγόρι, την Ιορδανία Chandler, ήρθε προς τα εμπρός για να πει ότι είχε κακοποιηθεί από τον Jackson.

Δεν απαγγέλθηκαν ποτέ οι εναντίον του τραγουδιστή, ωστόσο, όταν η αστυνομία ανακάλυψε ο πατέρας του Chandler μπορεί να έχουν προσπαθούν να αποσπάσουν Τζάκσον και η μητέρα του νεαρού αγοριού ισχυρίστηκε Τζάκσον ποτέ δεν άγγιξε το γιο της.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Τι αγόρασαν οι Έλληνες στο Black Friday

Προϊόντα για το σπίτι και τον κήπο, είδη τεχνολογίας και είδη υγείας-ομορφιάς ήταν εκείνα που αγόρασαν περισσότερο οι Έλληνες online στη φετινή Black Friday, όπως