Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 25/05/2024

ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ: «ΑΠΟΨΕ ΜΟΎ ΔΏΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ – ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ»

ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ: «ΑΠΟΨΕ ΜΟΎ ΔΏΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ – ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ»

Λίγο πριν σβήσουν τα φώτα της προεκλογικής περιόδου, σε μια τεράστια σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στο Λαγκαδά, η υποψήφια δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, στην κεντρική προεκλογική ομιλία της έστειλε το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής, της νίκης στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Η κα. Ανδρεάδου, απευθυνόμενη στο πολυπληθές κοινό που είχε κατακλύσει την Πλατεία Λαγκαδά και δεν σταμάτησε να την επευφημεί και να την διακόπτει με τα χειροκροτήματα και τα συνθήματά του, κάλεσε τους δημότες Λαγκαδά να της δώσουν τη δύναμη «για να φέρω τον αέρα της αισιοδοξίας και της προοπτικής, το χαμόγελο στα χείλη και την υπερηφάνεια στις καρδιές σας, για να δώσουμε όλοι μαζί προοπτική στον τόπο μας, στις ζωές μας, στα παιδιά μας, να φτιάξουμε έναν δήμο-πρότυπο που να τους περιλαμβάνει όλους, να τελειώνουμε με το παλιό. Σήμερα κλείνουμε λογαριασμούς με το παρελθόν και ανοίγουμε την πόρτα στο μέλλον»

Η υποψήφια δήμαρχος, μετά από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο απέφευγε να απαντήσει στις άδικες επιθέσεις και την λάσπη που δεχόταν, στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας της ξέσπασε.

«Φέτος νομίζω ότι δεν κάνουμε εκλογές στον Δήμο Λαγκαδά. Διαγωνισμό κουτσομπολιού κάνουμε. Ορισμένοι θέλουν να σας πείσουν ότι δεν ψηφίζουμε για δήμαρχο την Κυριακή. Το πρόγραμμά τους είναι η Νίκη Ανδρεάδου. Οι αντίπαλοί μας δεν θα σας πουν τι θα κάνουν με τα Λουτρά Λαγκαδά, αλλά θα σας πουν πού είναι το σπίτι μου. Οι αντίπαλοί μας δεν θα σας πουν τι θα κάνουν με την κατάσταση στο κέντρο του Λαγκαδά. Δεν θα σας πουν τι

θα κάνουν για να λυθούν τα προβλήματά σας. Θα σας πουν πόσο κακή είμαι εγώ. Δεν κοιτάζουν που τους έχει απορρίψει ο κόσμος τόσες φορές αλλά ασχολούνται με το τι φοράω, με την οικογένειά μου, με την εικόνα μου. Δεν κατάλαβαν ότι τους έχει ξεπεράσει η κοινωνία και η εποχή και γι’ αυτό θα εισπράξουν ακόμα ένα άκυρο την Κυριακή από τους πολίτες. Δεν κοιτάζουν να ασχοληθούν με τις περιπέτειες που έχουν με τη Δικαιοσύνη. Αυτές τις κρύβουν κάτω από το χαλί. Κοιτάζουν πως θα πετάξουν λάσπη στην Ανδρεάδου. Κάποιοι είναι υπόδικοι. Κάποιοι θα τρέχουν στα δικαστήρια. Εγώ θα είμαι ανάμεσά σας. Δεν θα αναζητάτε τον δήμαρχο στα δικαστήρια»

Η επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες Με Όραμα» έστειλε εκ νέου το μήνυμα της ενότητας και της σκληρής δουλειάς για την αναγέννηση του Δήμου Λαγκαδά.

«Εμείς αντί να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, θα σηκώσουμε τα μανίκια ψηλά και θα δουλέψουμε για να αναστρέψουμε αυτή την άκρως προβληματική κατάσταση που υπάρχει στο Δήμο Λαγκαδά, σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτή την πορεία μας στα επόμενα πέντε χρόνια είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Και μαζί θα πληρώσουμε το μάρμαρο της κούρασης και της στασιμότητας ή θα απολαύσουμε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού και της δράσης. Δεν πάει άλλο. Οι αντίπαλοί μας ό,τι είχαν να δώσουν μας το έδωσαν. Αυτοί έμειναν κολλημένοι στο 2011 κι εμείς μιλάμε με όρους 2023»

Η κα. Ανδρεάδου ένιωσε την ανάγκη σε πολλές στιγμές της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας της στο Λαγκαδά να μιλήσει… επί προσωπικού.

«Έκανα τον Λαγκαδά σπίτι μου όλα αυτά τα χρόνια. Δεύτερο σπίτι μου είναι το Κέντρο Υγείας. Εκεί που με βρίσκατε όλοι σας στις πιο δύσκολες στιγμές σας. Τόσα χρόνια εργάζομαι για όλους εσάς, για τα δικά σας προβλήματα και τις δικές σας αγωνίες στο δημοτικό συμβούλιο. Μιλάω καθημερινά με τον καθένα σας. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε το προσωπικό μου τηλέφωνο. Εγώ δεν είμαι ωσεί παρούσα. Δεν κόβω βόλτες στον Λαγκαδά για να με βλέπετε και να θαυμάζετε την κορμοστασιά μου. Είμαι εδώ και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Είμαι μια από όλους εσάς και χαίρομαι που πολλούς από εσάς σας έχω γνωρίσει ως ασθενείς και σήμερα είστε εδώ υγιείς και δυνατοί, έτοιμοι να δώσετε τις απαντήσεις σας την Κυριακή σε όσους τις ζητούν με αγωνία», είπε η υποψήφια δήμαρχος και έσπευσε να συμπληρώσει με πίστη, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, εν μέσω αποθέωσης από τους υποστηρικτές της.

«Εμείς δεν έχουμε καμία αγωνία. Έχουμε προσμονή για το αποτέλεσμα της κάλπης. Επειδή γνωρίζουμε πως θα είμαστε οι νικητές της Κυριακής με τη δική σας εμπιστοσύνη, με την ψήφο σας, με την αγάπη σας, με τον αγώνα σας, με την αξία μας. Τα προβλήματα του Δήμου Λαγκαδά έχουν ονοματεπώνυμα. Και σε αυτά δεν είναι το δικό μου. Αυτοί που σήμερα σας τάζουν λύσεις στα προβλήματά σας, δημιούργησαν τα προβλήματα. Αυτοί είναι το πρόβλημα και δεν μπορούν να είναι η λύση»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της, η Νίκη Ανδρεάδου παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της.

«Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό μας είναι οι δικοί μας άνθρωποι, που ζητούν τη στήριξή σας για να σας εκπροσωπήσουν. Να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αιτήματά σας, τα ζητήματά σας, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας. Να διεκδικήσουν και να προτείνουν λύσεις. Να δώσουν επιτέλους τις απαντήσεις που ζητάει η τοπική κοινωνία στα καθημερινά της προβλήματα και να προωθήσουν την ανάπτυξη σε τοπικό

επίπεδο, που είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξη σε κεντρικό. Και πιστέψτε με, το αξίζουν, επειδή μπορούν. Επειδή τους έχω αξιολογήσει έναν προς έναν. Επειδή όλο αυτό το διάστημα, παλεύουν μαζί μου για να φτάσει το μήνυμά μας παντού, σε κάθε συμπολίτη μας. Επειδή είναι άνθρωποι έντιμοι, ηθικοί, με θάρρος, με ικανότητες, με γνώσεις, με ειλικρινές ενδιαφέρον»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα