Edit

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Δευτέρα 27/06/2022

Oλόκληρος ο δήμος Λαγκαδά έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο

κατάσταση,επικρατεί,Δήμο Λαγκαδά,μήνες ολόκληρους,σωρευμένα σάπια,σκουπίδια,

Ότι και να πει κανείς για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Λαγκαδά μήνες ολόκληρους, θα είναι πλέον λίγο.

Τα σωρευμένα σάπια σκουπίδια, βρίσκονται παντού ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ πολλές καταγγελίες από πολίτες της επαρχίας Λαγκαδά .

Προχτές στον Ασκό μετρήσαμε 12 κάδους χωρίς καπάκι και αμέτρητες παράνομες χωματερές ,  στο Καβαλάρι τα σκουπίδια ΚΟΣΜΟΥΝ και τους κεντρικούς δρόμους με φώτο σήμερα από το Αδάμ που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει απορριμματοφόρο σύμφωνα με δηλώσεις κάτοικου και φώτο . 

Χαλασμένα jcb ,χαλασμένα γκρέϊντερ με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα ακόμα στον χιονιά . 

Κατά μήκος των αγροτικών δρόμων, σε εκτάσεις , στις γειτονιές της πόλης, τα δημοτικά διαμερίσματα, στο επαρχιακό δίκτυο ακόμα και πέριξ των οδόν .

Ένας ολόκληρος δήμος έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο με τις χωματερές να ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη προκαλώντας ανυπολόγιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον και θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την δημόσια υγεία .
Την ίδια στιγμή, η ανεπάρκεια της αντιδημαρχίας καθαριότητας να προσφέρει στους δημότες της, την στοιχειώδη καθαριότητα, δείγμα πολιτισμού ενός δήμου, δίνει την ευκαιρία σε πολλούς να λειτουργήσουν αυθαίρετα διώχνοντας τον εφιάλτη των σκουπιδιών από την πόρτα τους και μεταφέροντας τον στην πόρτα άλλων συμπολιτών τους, αδιαφορώντας για την πράξη τους.

Με το σκεπτικό «μακριά η βρωμιά των σκουπιδιών από μένα, ας τα έχει ο γείτονας δε με ενδιαφέρει» δεκάδες περιστατικά μεταφοράς σκουπιδιών από γειτονιά σε γειτονιά, αλλά πάντα σε ήδη διαμορφωμένες χωματερές, γίνονται αντιληπτά σε καθημερινή βάση από τους δημότες προκαλώντας έντονους διαξιφισμούς μεταξύ τους.

Φωτογραφίες με τις χωματερές που εμφανίζονται, κατακλύζουν διαρκώς το διαδίκτυο και «ταξιδεύουν» εντός και εκτός Λαγκαδά ενόψει εκλογών ακόμα και στο εξωτερικό ενώ τα σχόλια που τις συνοδεύουν αναφέρονται κυρίως στην αδιαφορία που επιδεικνύουν οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές να δώσουν λύση από την στιγμή που δεν δίνει η εν λόγω αντιδημαρχία .

Εικόνες με ξεχειλισμένους κάδους δίπλα σε σχολεία, χωματερές δεκάδων μέτρων κατά μήκος των παράδρομων της οδού και βουνά σάπιων σκουπιδιών στην είσοδο οικισμών.

Τι εάν ο ΤΑP έδωσε χορηγία απορριμματοφόρα και κάδους το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και μετά τον χιονιά θα μας πνίξει ακόμη περισσότερο  .  

Εικόνες που στους πολλούς, δυστυχώς, φαίνεται τελικά πως έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια…

Που στην πραγματικότητα όμως δεν τιμούν κανένα.

Η παραίτηση είναι πράξη ευθύνης όταν δεν μπορείς να τα καταφέρεις,δεν γίνετε ο δήμαρχος να κάνει πάρκα ανακύκλωσης και αντιδήμαρχος νέες χωματερές ….

Αντιθέτως οι πράξεις δυναμιτίζουν το κλίμα των εκλογών …….

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 16 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα