Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 21/09/2023

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης επίσκεψη με φίλους στη ZOOTECHNIA

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Αρμόδιος Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος  του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στα πλαίσια της 12ης Διεθνούς Εκθέσεως για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία “ZOOTECHNIA” επισκέφτηκε το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας παρουσιάζουν από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, έρευνες, αλλά και σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων.

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, που το κόστος παραγωγής είναι τεράστιο, η μεγάλη συμμετοχή στην έκθεση τόσο από χώρες όσο και από εκθέτες καταδεικνύει το ενδιαφέρον και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και γι’ αυτό πρέπει να στηριχθεί.

      

 

    

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Κλειστά τα σχολεία σε Καλίνδοια και Ζαγκλιβέρι Δήμου Λαγκαδά

Oι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δ.Ε. Καλλινδοίων, Κοινότητα Ζαγκλιβερίου, λόγω Τοπικής Θρησκευτικής Εορτής προς τιμήν της Αγίας ενδόξου Νεομάρτυρος Ακυλίνης εκ Ζαγκλιβερίου,