Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

info@gfd.gr

Τρίτη 31/01/2023

Παραπολιτικά απο το συμβούλιο της Δευτέρας Λαγκαδάς

Παραπολιτικά από το συμβούλιο της Δευτέρας 13/6/2016  Λαγκαδάς .

Με 27 θεματα ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο και 3 θεματα εκτός ημερησίας διάταξης . Αντικατασταση έγινε λόγω παραίτησης  του Λάζαρου Πιπινικα  πρόεδρου ΝΠ Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης ,διότι αυτοδίκαιου  πήρε άλλη θέση στις σχολικές επιτροπές ,  όπου την θέση του  πήρε ο Παντελής Βακιανης .

Την θέση ενος τακτικού μέλους στο Δ.Σ  της επιχείρησης εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών πήρε η Μαρκέλλα Ταυριδου στην θέση του Σταύρου Τερζάκη που μετά από 5 χρόνια αποχώρησε από τον Δήμο Λαγκαδά με απόφαση  της Αποκεντρωμενης . Σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος των Λουτρών Μάρκου , την καλωσόρισε με λίγο ειρωνικό τρόπο για τα δελτία τύπου που βγάζει κατά καιρούς για τα Λουτρά Λαγκαδά  ,  λέγοντας της << επιτελούς για να έρθεις να δεις την πραγματικοτητα από κοντά >>  .

Την θέση του κ. Τερζάκη πηρε ο Γρηγόρης Μαυρίδης με καταγωγή από τον Άγιο Βασίλειο που προσήλθε στην μέση του δημοτικού συμβουλίου  , καθώς τον ευχήθηκαν όλοι δήμαρχος και  σύμβουλοι καλή επιτυχία με τον πρωην δημαρχο και την αντιπολιτευση να τον βλέπουν με περιέργεια μόλις κάθισε στην καρέκλα , γεγονός που προξένησε ερωτηματικά από την πλευρά μας .

Ο πρώην δήμαρχος σε φάση διαλακτικοτητας στις αποφάσεις , ψηφίζοντας  μια ναι και μια παρον μας θύμισε την εποχη που ήταν σύμβουλος του σημερινού δημάρχου . Μια νευρικότητα φαινόταν στα πρόσωπα της αντίπολιτευσής  του πρώην δημάρχου με τον Σισκουδη να βγάζει εντονη την νευρικότητα  .

Τα Λουτρά Λαγκαδά έβγαλαν κέρδη σύμφωνα με τον πρόεδρο των Λουτρών γύρω στις 48,000,00 ευρώ βάζοντας μετά από χρόνια και αποσβέσεις μειώνοντας έτσι τον τζίρο κάτι που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια    απο την προηγούμενη διοίκηση . Εδω έπεσαν τα σχόλια βροχή και αντιδράσεις για το ολίγον ποσό ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Μαρκου  σχολίασε οτι μετά από πολλά χρόνια έβγαλαν κέρδος τα Λουτρά Λαγκαδά  . Προσωπικά , μας θύμισε ταμείο καφετερίας να σας πούμε την αλήθεια η κέρδη πατσατζιδικου , άλλα βλέποντας ισολογισμούς  τι παρέλαβαν από τα προηγούμενα χρόνια ,  κάτι είναι και αυτό σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε να ΧΑΝΟΥΝ και να  μπαίνουν εκατομμυριάκια μέσα . Την Αννουλα δεν είδαμε φαίνεται ηταν απασχολημένη με τις δηλώσεις ……..

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ιωάννης Γιάννογλου

Σύμφωνα με το άρθρο 57 ΑΚ, όποιος προσβάλλεται παράνομα στην προσωπικότητά του έχει δικαίωμα να ζητήσει την άρση του αρθρου και τη μη επανάληψή του στο μέλλον .Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν στο EMAIL – LIVELAGADAS@GMAIL.COM

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Εκλεβαν παρεκκλήσια στο Κρυονέρι Δήμου Λαγκαδά

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών και ναρκωτικών Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης