Παραπολιτικά: Πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά

neo dimotiko simvoulio lagada 2024

Παραπολιτικά: Από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, δεν έλειψαν οι έντονες αντιπαραθέσεις, ιδίως μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών όπου εκλέγηκαν ξανά λίγοι πλεον παλαιοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Πρώην δήμαρχος, παρά την ηχηρή ήττα των προηγούμενων εκλογών, φάνηκε αδιάφορος και πήρε έναν υπνάκο στα έδρανα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αποπνέοντας ανεπηρέαστη στάση έναντι της κούρασης της προηγούμενης διακυβέρνησης.

Ένας δημοτικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση επέδειξε αταξία, αφού ξέχασε τα έγγραφα του στο δημοτικό συμβούλιο. Όταν η γραμματέας του δημάρχου τον ενημέρωσε με ευγένεια, αυτός απάντησε με αγένεια <<και εσένα δεν σε έχουμε υπηρέτρια να τα μαζεύεις>> , δείχνοντας μισογυνιστική συμπεριφορά.

Ο παλαιότερος δημοτικός σύμβουλος, κ. Αναστασιάδης Ιωάννης, που εκλέγεται από το 2011 ως υποψήφιος δήμαρχος, παρέμεινε ανέκαθεν ως η “μέδουσα” του δημοτικού συμβουλίου, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Υπήρξαν και μαύρισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που αντιμετώπισαν δυσάρεστες στιγμές στα αντιπολιτευτικά έδρανα.

Στον τομέα των Οικονομικών και της Καθαριότητας, οι δύο αντιδήμαρχοι, Βασίλης Βαρβαλιός (Καθαριότητας) και Σταύρος Μπάσιας (Οικονομικών), ανέλαβαν τις ευθύνες τους, ενώ η δήμαρχος ζήτησε επιτακτικά νοικοκύρεμα, θέτοντας υψηλούς στόχους εξίσου και η εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπα τους .

Τον πρώτο ρόλο έκλεψε στο χτεσινό Δ.Σ  ο Γιώργος Κούκος, ο οποίος ΘΑ αναλάβει το πολύ σημαντικό αξίωμα του προεδρεύοντος του δημοτικού συμβουλίου, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα και κλέβοντας την παράσταση.

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση

Ακολουθήστε το Live Lagadas στο  Google News

Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα