Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 18/05/2024

Παύλος Τσεμεκίδης χωρίς κοστολόγηση το πρόγραμμα της κ.Ανδρεάδου

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ και ουτε ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Αφορμή αυτής της επιστολής απάντησης είναι η κοινοποίηση στους Δημότες Λαγκάδα το πρόγραμμα του Συνδιασμου Πολίτες με Όραμα.

Γραφει ο Παύλος Τσεμεκίδης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ένα πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή συγκεκριμένη και κοστολογημένη δέσμευση.

Μια κακιά πρόχειρη αντιγραφή αφηρημένη γενικολογία.
Συμφωνούμε βέβαια που θλίβεστε για τα προβλήματα που παραμένουν αλλά καμία ευθύνη δεν πήρατε εσείς γιατί έστω για τέσσερα χρόνια συμμετείχατε στην δημιουργία τους και αλλά τέσσερα δεν αγωνιστήκατε για την επίληση τους.

Δεν θέλετε να μιλήσετε για ευθύνες διότι έχετε και εσείς τις δικές σας.

Φυσικά και τους γνωρίζουμε τους υπεύθυνους μιας και όπως λέτε στον τόπο μας γνωριζόμαστε και μάλιστα με τα μικρά μας ονόματα και είστε και εσείς μια εκ των υπευθύνων και ορισμένοι από τους υποψήφιους σας.

Θέλετε να μιλήσετε μόνο για το αύριο και όχι για το χθες και πολύ λογικό ακούγεται αφού στο χθες είχατε συμμετοχή. Θα αντιμετωπίσετε λέτε τα μικρά προβλήματα και θα βάλετε βάσεις για έργα και θα δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες για δουλειές και ανάπτυξη για να μείνουν τα χωριά μας ΖΩΝΤΑΝΑ.

Αλήθεια πως να μείνει κάτι ζωντανό όταν έχει ποια περάσει καιρός που έχει πεθάνει;

Αλήθεια εσείς δεν το μάθατε ότι τα χωριά μας έχουν ΠΕΘΑΝΕΙ;

Τα χωριά μας λοιπόν έχουν πεθάνει φυσικά και με δικιά σας ευθύνη. Το μόνο ελαφρυντικό που έχετε είναι ότι έχετε να έρθετε στο χωριό μας ακριβώς ένα χρόνο απο την τελευταία φορά στο πανηγύρι και μιας που ήταν βράδυ σίγουρα δεν μπορέσατε να δείτε τα χάλια του.

Εννοείται ότι σας ξέρουμε όλους στον συνδιασμο σας και φυσικά έχετε αξιόλογους και εξαίρετους ανθρώπους που έχουν όντως όραμα αλλά μερικούς δεν μπορούμε να τους ξεχάσουμε όσο και αν θελουμε διότι τους γνωρίζουμε παρά πολύ καλά αυτούς και τα έργα τους και εύχομαι να μην τους υπολογίζετε ανάμεσα στους τεχνοκράτες.
ΟΧΙ κυρία Ανδρεάδου δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ και ουτε ΕΙΣΣΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Δεν διοικήσαμε εμείς ποτέ τον Δημο εσείς τον διοικήσατε και συμβαλατε και ΕΣΕΙΣ στο να έρθει ο Δήμος Λαγκάδα σε αυτήν την κατάσταση φυσικά και δεν μπορείτε να εγγυηθείτε έναν καλύτερο Δήμο
Οποίος φυσικά διαβάσει το πρόγραμμα σας θα διακρίνει μόνο Γενικόλογα χωρίς καμία συγκεκριμένη δέσμευση ουτε κάποιο χρονοδιάγραμμα ποτέ θα το κάνετε πως θα το κάνετε και φυσικά καμία μελέτη ποσό θα κοστίσει.

ΚΑΜΙΑ αναφορά στους εργαζόμενους του Δήμου καμία διασφάλιση για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομενων στην καθαριότητα. Καμία κάλυψη για τα οφειλόμενα. Καμία αναφορά για την ελάφρυνση των Δημοτών από τα ανταποδοτικά τέλη.

ΚΑΜΙΑ αναφορά για την υπηρεσία τέλους ακίνητης περιουσίας ΤΑΠ που είναι ανεπαρκής και καλούνται οι δημότες να πληρώνουν τεράστια ποσά λόγω μη σωστής καταγραφής από τον Δήμο τα ακίνητα εντός οικισμού.
ΚΑΜΙΑ αναφορά για το απαράδεκτο τέλος κοιμητηρίων που επέβαλε η προηγούμενη διοίκηση που δυο χρόνια τώρα εισπράτει ο Δήμος το ΤΕΛΟΣ αυτό χωρίς καν να υπάρχει η παραμικρή ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Στα Νεκροταφεία επικρατεί το απόλυτο ΧΑΟΣ χωρίς κάποια παρουσία του Δήμου. Εσεις κυρία Ανδρεάδου δηλαδή θα συνεχίσετε να εισπράτετε τα συγκεκριμένα ποσά;
Πολύ ΠΡΟΧΕΙΡΟ και ΑΦΗΡΗΜΕΝΟ το ανά προσαρμογή προς τα κάτω της Τιμολογιακής Πολιτικής όταν στο ΝΕΡΟ η αύξηση ήταν τον τελευταίο χρόνο ως και 400% πάνω.
ΚΑΜΙΑ δέσμευση λοιπόν για επαναφορά του προηγούμενου καθεστώς και σε τι ωφελεί η πληρωμή ανά τετράμηνο;

Ποιες είναι λοιπόν οι ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ σας κυρία Ανδρεάδου όσον αφορά τις ελαφρύνσεις που θα έχει ο Δημότης Λαγκάδα όταν εσεις θα αναλάβετε την Δημοτική Αρχή;

Που θα βρείτε τα χρήματα να υλοποιήσετε το πρόγραμμα σας ;

ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα