Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 18/05/2024

Παύλος Τσεμεκίδης ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ σε ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δήμος Λαγκαδά

Ετσι θα μετατραπεί ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ σε ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ευρύτερης περιοχής.

Γράφει ο Παύλος Τσεμεκίδης

Για να ειμαστε δίκαιοι απέναντι στους Δημότες και στους δυο διεκδικητές της δημοτικής αρχής πρέπει να απαντήσουμε όπως το κάναμε στην κυρία ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ φυσικά και στον κύριο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και να θέσουμε ερωτήματα και προβληματισμούς.

Καταρχήν κύριε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ συμφωνούμε απόλυτα για το ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ αλλά εδώ πρέπει να δούμε αν ήταν πριν, ποτέ έγινε, πως έγινε και από ποιους έγινε.
Επειδή διοικήσατε και εσεις το 2010-2014 πρέπει να μας πείτε αν ήταν πριν την δίκη σας θητεία η έγινε μετά την θητεία σας και φυσικά αν έγινε μετα όταν ήσασταν αντιπολίτευση τα τελευταία 8 χρόνια να μας πείτε ποια ήταν η στάση σας όλα αυτά τα χρόνια στα μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους Δημότες.

Ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις σας μιας και δεν βγάλατε πρόγραμμα όπως τις άλλες φορές και βλέποντας και το πρόγραμμα της κυρίας Ανδρεαδου παρατηρούμε παρά πολλές ομοιότητες, προτεραιότητα σχολική στέγη, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Λαγκάδα, βελτίωση καθημερινότητας.

ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά, καμία δέσμευση για μείωση τελών, καμια αναφορά στους εργαζόμενους του Δήμου και τις οφειλές προς αυτών, καμια κοστολόγηση και μιας και γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση του Δήμου και τα χρέη του που θα βρεθούν τα χρήματα.

ΧΡΕΗ που συνεχώς αυξάνονται στα ΛΟΥΤΡΑ. ΧΡΕΗ που αν και χαρίστηκαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ από το κράτος στην ΔΕΥΑΛ η μαύρη τρύπα συνεχίζει να αυξάνεται και το βάρος πέφτει στους Δημότες. ΧΡΕΗ στις Σχολικές Επιτροπές υπέρογκες και τέλος Οφειλές σε εργαζόμενους και δεδουλευμένα που έχουν να παίρνουν αρκετοί.

Όλα αυτά τα παραπάνω κύριε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ σίγουρα δημιουργήθηκαν και από την δικιά σας διοίκηση αλλά και από τις επόμενες έως και σήμερα.
ΝΕΑ ΑΡΧΗ λοιπόν κύριε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ την Τετάρτη φορά πείτε μας όμως την πρώτη φορά έχετε ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις σας ως Δημοτική Αρχή;
Τώρα λέτε έχετε σχέδιο αναβάθμισης αξιοποίησης των Λουτρών δηλαδή το 2010 δεν το είχατε η δεν προλάβατε να το πράξετε;

Αληθεύει κύριε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ότι ο εισαγγελέας εγκλημάτων διαφθοράς Αχιλλεας Ζησης το 2017 παρήγγειλε και ασκήθηκε δίωξη σε 9 άτομα μεταξύ αυτών 2 Δημάρχων και 7 προέδρων και αντιπροέδρων για την διοίκηση 2009 – 2012 που αφορούσε και την δικιά σας διοίκηση για το δάνειο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που εισπράχθηκαν το 2010 και ένα μεγάλο ποσό δαπανήθηκε σε άσχετα έργα και έλειπαν τα παραστατικά για 700000 ευρώ;
Αληθεύει ότι από το 2017 έως σήμερα δεν εκδικάστηκε η συγκεκριμένη δίωξη έπειτα από συνεχείς αναβολές και ότι θα γίνει τελικά στις 24-5-2024 ;
Ποιος πήρε το ΔΑΝΕΙΟ κύριε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ποιοι το διαχειρίστηκαν και ποιοι διοικούσαν τα ΛΟΥΤΡΑ το 2010 έως το 2014 ;
ΚΑΜΙΑ πρόταση συγκεκριμένη για μείωση στο ΝΕΡΟ και φυσικα καμια αντιπολιτευτική πρόταση τα τελευταία 4 χρόνια ως προς το συμφέρον του Δημότη.
Εξάλλου εσεις κρίνοντας ως πετυχημένο το έργο του προέδρου της ΔΕΥΑΛ και σημερινού ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ για την θητεία του 2019-2023 αποφασίσατε να τον συμπεριλάβετε στο ψηφοδελτιο σας.
Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια ερωτήματα για την προηγούμενη θητεία σας 2010-2014.
Αληθεύει ότι καταδικάστηκε ο τότε πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ για τον λόγο που ότι δεν είχε ΛΕΥΚΟ ποινικό μητρώο και κατηγορηθήκατε και εσεις που τελικά αθωωθήκατε επειδή τον προτείνατε ως πρόεδρο και ως Δήμαρχος οφείλατε να το γνωρίζατε;
Αληθεύει ότι καταδικάστηκαν οι δυο ταμίες της ΔΕΥΑΛ στις 16-10-20 για καταστροφή πλαστογραφία και υπεξαίρεση εγγράφων για πράξεις το 2010-2014 ;
Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας εγκλημάτων διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζησης παρήγγειλε ποινικές διώξεις για την ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ των 3,5 εκατομυρίων ευρώ που αποκαλύφθηκε στα ταμεία της ΔΕΥΑΛ για το χρονικό διάστημα 2010-2014 για 5 άτομα στα οποία περιελάμβανε και εσάς για συνεργεία στην απιστία ;
ΝΕΑΑΡΧΗ λοιπόν κύριε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ για Τετάρτη φορά με γνώση και εμπειρία με συμβούλους παλιούς με κεφάλαιο γνώσεων ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό για την βελτίωση της καθημερινότητας.

Καμία αντιπολίτευση 4 χρόνια τώρα χωρίς καμια πρόταση για την βελτίωση της καθημερινότητας. Σε όλα τα χωριά αμάζευτα σκουπίδια Τρίτη εβδομάδα σε κάποιες ενότητες όπως των ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ. Κακιά εικόνα ΒΡΩΜΙΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ κάτοικοι να μαζεύουν εξ ανάγκης τα σκουπίδια και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κύριος ΔΟΙΡΑΝΛΗΣ να μην απαντά καν στα τηλέφωνα. Ένας Αντιδήμαρχος που και αυτός επιβραβεύτηκε για το έργο του από εσάς και αυτόν τον συμπεριλάβατε στο ψηφοδελτιο σας.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ λοιπόν για Τετάρτη φορά με νέα στελέχη φυσικα και με τα παλαιά στελέχη για να μετατραπεί ο Δήμος Λαγκάδα σε ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της περιοχής.
Και εδώ προκύπτει το ερώτημα μα γιατί όλοι αυτοί οι παλαιοι δεν το έκαναν πριν και θέλουν τώρα να το κάνουνε;
Τι τους εμπόδισε πριν όλοι αυτοί της διοίκησης Ταχματζίδη που κάποιους τους είχατε το 2010-2014 μαζί σας.
Κάποιοι εξ αυτών το 2014-2019 μεταγραφήκαν στον επόμενο Δήμαρχο κύριο Καράγιαννη και στο τέλος όλοι αυτοί μετακόμισαν το 2019-2023 στον επόμενο Δήμαρχο κύριο Ταχματζίδη.
Ποιον Φτωχό Συγγενή να μετατρέψουν όλοι αυτοί και ποιος τον Δήμο Λαγκάδα τον έκανε ΦΤΩΧΟ με τα τόσα ελλείμματα και τα τόσα αυξημένα τέλη;
Και εσεις βλέποντας όλο αυτό το ΕΡΓΟ όλων αυτών τους βάλατε στο ψηφοδελτιο σας.
Ποιοι διοικούσαν τα τελευταία χρόνια τα ΛΟΥΤΡΑ;
Ποιοι διοικούσαν τα τελευταία χρόνια την ΔΕΥΑΛ;
Ποιοι έβαλαν το τέλος ΟΜΒΡΙΩΝ χωρίς να έχουμε παντού αγωγούς;
Ποιοι έβαλαν το ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ χωρίς να έχει την παραμικρή ανταποδοτικότητα και δεν έχουν ιδρύσει την υπηρεσία κοιμητηρίων;
Κύριε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ όλοι εσεις είστε μια παρέα και όλα αυτά τα χρόνια διοικούσατε εσεις μια παρέα με παλαιά στελέχη που κάνατε επάγγελμα το Δημοτικός Σύμβουλος.
Εσεις αυτή η παρεα με αυτά τα έμμισθα στελέχη από την ίδια πάντα δεξαμενή με πελατειακές σχέσεις που μόνο ο Δήμαρχος είναι κάθε φορά άλλος και όλοι εσεις οι ίδιοι και κανένας καινούριος δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σας εκτός αν είναι και αυτός ΟΜΟΙΟΣ σας.
ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ με τους ίδιους και τους ίδιους συμβούλους και πάντα εναντίον και στις πλάτες των Δημοτών

ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα