Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 21/09/2023

Πρόβλημα τα νέα διόδια ,ανεβαίνει η κίνηση

Πρόβλημα τα νέα διόδια στην Εγνατία ,ανεβαίνει η κίνηση στον πίσω δρόμο ΛαγκαδάΡεντινας .

Στα << προ απαιτούμενα >>  του Σεπτεμβρίου η νέα λειτουργιά σταθμών διοδίων οδηγεί του πολίτες σε ποιο ακριβές λύσεις η στην παλιά λύση από τον πίσω δρόμο που τα νέα διόδια θα ανεβάσουν την κίνηση κατακόρυφα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η κίνηση με φορτηγά και επιβατικά από τον πίσω δρόμο Λαγκαδά – Ρεντινας .

Εικάζεται ότι ακόμη ένας με δυο νέοι σταθμοί διοδίων θα προστεθούν στην διαδρομή ΘεσσαλονίκηςΑσπροβαλτας με κόστος τα 2.5 – 2.40  Ευρώ δηλαδή ένα μπάνιο θα κοστίζει περίπου στα 15 ευρώ μόνο για διόδια στα επιβατικά .

Η πώληση θα επιβαρύνει με δυσβάσταχτα βάρη τον γονατισμένο ήδη πολίτη από τις επανωτές φόρο επιδρομές . Η κυβέρνηση έδωσε ιδιαίτερο ρόλο στο ΤΑΙΠΕΔ για να τελειώσει γρήγορα η διαδικασία και οδηγήσει χιλιάδες πολίτες σε ποιο ακριβές λύσεις .

Εditor 

Ιωάννης Γιάννογλου 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Κλειστά τα σχολεία σε Καλίνδοια και Ζαγκλιβέρι Δήμου Λαγκαδά

Oι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δ.Ε. Καλλινδοίων, Κοινότητα Ζαγκλιβερίου, λόγω Τοπικής Θρησκευτικής Εορτής προς τιμήν της Αγίας ενδόξου Νεομάρτυρος Ακυλίνης εκ Ζαγκλιβερίου,