Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 22/05/2024

Σημαίνοντα πρόσωπα και προσωπικότητες μιλούν για ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΣΑΜΟΥ

Απ’ όλο τον πλανήτη, με ένα παλμαρέ, συστατικών επιστολών, από την ομογένεια, με εκπαιδευτικούς, επιχειρηματίες, ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού σημαίνοντα πρόσωπα και προσωπικότητες να μιλούν για εκείνη, η δημοσιογράφος ΧΡΥΣΑ ΣΑΜΟΥ, επιχειρεί μέσα απ’ τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να επικοινωνήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα την Υποψηφιότητά της στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεταξύ άλλων μέχρι στιγμής απ’ το προφίλ της αναφέρονται για την συνεργασία τους μαζί της με κολακευτικά λόγια για την εργατικότητα, το όραμα και το ήθος της, την δημοσιογραφική της διαδρομή και τον χαρακτήρα της ο Πρόεδρος της Hermes Expo της Αμερικής, η εικαστικός – συγγραφέας και πολιτικός Μαρίνα Βαμβακά, ο Πρόεδρος τη Ένωσης Θεσσαλονικέων Μελβούρνης και της Παμμακεδονικής Αυστραλίας και Βικτώριας, ο επιχειρηματίας και συγγραφέας Πάνος Παπαδόπουλος απ’ την Σουηδία και πολλοί άλλοι:

PAUL KOTROTSIOS
Παύλος Κοτρώτσιος ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ HERMES EXPO & ΗELLENIC NEWS OF AMERICA
USA

«Αγαπημένη μας Χρύσα, ολόψυχα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και στη νέα επιλογή σου στα κοινά της Περιφέρειας. Είναι γνωστή η αγάπη σου και το πάθος σου για τον τόπο. Έχεις όμως έργο και πλούσιο και σεβαστό. Καλή επιτυχία γιατί το αξίζεις»!!!

ΜΑΡΙΝΑ ΒΑΜΒΑΚΑΣ
Ζωγράφος, συγγραφέας, ιστορικός τέχνης
τ. εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Woluwe-Saint-Pierre Βρυξελλών.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
«Διέκρινα το δεσποτικό σου πνεύμα, την ανάγκη σου για πρωτότυπες δημιουργίες, τη σπουδαία και στιβαρή προσωπικότητά σου τη γεμάτη ζωντάνια και την επιθυμία σου για ανανέωση, σαν την Αρχαία Θεά που κρατά τη θεϊκή υπόστασή της και τα ανθρώπινα αισθήματα.
Όλες αυτές τις αρετές σου τις στολίζουν η αξιοπρέπεια, η θέληση, η κατανόηση, η δύναμη και κεντούν με χρυσές κλωστές τον υπέροχο και μοναδικό χαρακτήρα σου. ΕΣΕΝΑ!
Εύχομαι οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να αναλογιστούν τις αξίες και τις αρετές σου και να σού δώσουν με την ψήφο τους την μεγάλη εκλογική επιτυχία που σου αξίζει, για να μπορέσεις με την ικανότητά σου και τη θέλησή σου να δημιουργήσεις και να προσφέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στους συμπολίτες σου»

dr. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΡΔΙΚΟΥ
ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΝΟΣΤΟΣ»– ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Καλή μου Χρυσά σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!
Εδώ και πολλά χρόνια είσαι διπλα στον Ελληνισμό που ζει και δημιουργεί όπου γης. Έχεις προωθήσει κάθε καλό και έχεις ενώσει την φωνή σου με την δίκη μας στην κάθε αδικία. Είσαι μια από μας. Είμαι βέβαια πως εχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο σου και την Ελλάδα μας.
Η ομογένεια είναι μαζί σου!

PANOS (EMPORIO) PAPADOPOULOS
ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σχεδιαστής Μόδας – συγγραφέας
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Είναι σπάνιο πράγμα στις μέρες μας, να συναντάς ανθρώπους με ήθος.
Την Χρύσα προσωπικά την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, κι αν ήταν μπορετό, θα την ψήφιζα με τα δυο μου χέρια να με εκπροσωπεί παντού, γιατί έχει όραμα, τσαγανό, θέληση, κουράγια, εργατικότητα, και κυρίως ΑΞΙΕΣ!!!

ΣΟΦΙΑ ΚΟΣΜΟΓΛΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Φίλη μου ΞΕΚΑΘΑΡΑ μαζί σου γιατί ήσουν, είσαι και θα είσαι στην πρώτη γραμμή για να στηρίξεις τον πολιτισμό…..
ΛΙΤΣΑ ΝΕΣΙΑ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Xrysa Samou Mitrengas είναι ένα πλάσμα άλλης εποχής. Που νοιάζεται, ακούει, αγαπάει κι ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο. Ξέρει όμως και να βρίσκει άμεσα λύσεις στα προβλήματα. Να μην χάνει χρόνο άσκοπα. Μια γυναίκα που θα εμπιστευομουν απόλυτα! Κι αυτό θα κάνω. Γιατί έτσι πρέπει να ψηφίζουμε. ΞΕΚΑΘΑΡΑ! Χρύσα μου, θα είμαι πάντα δίπλα σου, σαν αδελφή και φίλη γιατί με τιμάει η αγάπη σου. Καλή επιτυχία!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
Πρόεδρος ΕΝΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» και της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Είχα την μεγάλη τύχη να γνωρίσω και την πολλή γνωστή δημοσιογράφο κυρία Χρύσα Σάμου , και μου έδωσε μεγάλη χαρά όταν ειδα ότι είναι υποψήφια για την περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας μαζί με τον συνδυασμό του Περιφεριάρχη κεντρικής Μακεδονίας κύριου Απόστολο Τζιτζικώστα . Χρύσα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία γιατί το αξίζεις και συνιστώ σε όλους του φίλους και γνωστούς που έχω στην κεντρική Μακεδονία να σε ψηφίσουν γιατί μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά , και το 2024 που θα εορτάζομαι τα 40 χρόνια αδελφοποίησης να είσαι και εσύ μαζί μέσα στα άτομα που θα έρθουν στην Μελβούρνη για της εκδηλώσεις μαζί με τον Απόστολο .
Και πάλι καλή επιτυχία

KOΡΤΕΣΣΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»

Προσωπικότητα που ξεχωρίζει και είναι το επίκεντρο της παρέας και όχι μόνο. Εργασιομανής, μεθοδική, αποτελεσματική και τελειομανής σε όλους τους τομείς της ζωής της, με έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης, της καλοσύνης, της δοτικότητας και της ειλικρίνειας. Παρόλα αυτά κρατάει χαμηλά το προφίλ της.
Δεν επαναπαύτηκε όμως με όλα αυτά.
Τελευταία, ασχολήθηκε παράλληλα και με την τοπική αυτοδιοίκηση, ως δημοτική σύμβουλος και διατελώντας Αντιδήμαρχος της Ενότητας Σοχού, με μόνη έγνοια της, η γενέτειρά της, ο ιστορικός και πολιτιστικά ξεχωριστός Σοχός, να γίνει μια μέρα και πάλι αυτόνομος Δήμος. Διαθέτει έντονη προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη και είναι από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν και είναι το επίκεντρο της παρέας και όχι μόνο.

ΑΛΕΞΙΑ ΜΥΡΙΟΥΝΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Με χαρά διαβάζω πως ένας “δικός μας άνθρωπος” μία πολύ δυναμική και δραστήρια γυναίκα που έγραψε πολλά χιλιόμετρα για να δώσει βήμα & λόγο σε όλους εμάς τους Απόδημους, θα δώσει τον αγώνα της στον πολιτικό στίβο ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Θα ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στην αγαπημένη μου Χρύσα, στη δικιά μας Χρύσα της Διασποράς της ΕΡΤ 3, η οποία έχει διακριθεί όλα αυτά τα χρόνια ως δημοσιογράφος και ως άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια.
Να είσαι σίγουρη, αγαπημένη μου, πως όπως τόσα χρόνια μας στήριξες, θα είμαστε σύσσωμη η ομογένεια στο πλευρό σου.
Καλή δύναμη στο νέο και δύσκολο κεφάλαιο της ζωής σου.

ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΡΤ 3

Αν ψηφίσετε Τζιτζικωστα η Xrysa Samou Mitrengas που είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του, είναι μια επιλογή που αξίζει να στηρίξετε. Καθαρή, τίμια με διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και αγάπη για τον άνθρωπο. Η εκπομπή της “ΔΙΑΣΠΟΡΑ” στην Ερτ3 στάθηκε δίπλα στους απόδημους Ελληνες και στις ανησυχίες τους, για πολλά χρόνια και έκανε χιλιόμετρα ανά την υφήλιο για να τα αναδείξει.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Εργασίες κοπής πρασίνου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών-περιοχή ΑΡΤΟΖΑ- Δερβένι

Εργασίες κοπής πρασίνου και οριζόντιας σήμανσης στο τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών- περιοχή ΑΡΤΟΖΑ- Δερβένι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Εργασίες κοπής πρασίνου και