Άλλες Ειδήσεις

Στην τελική ευθεία η πρώτη επέμβαση για τον μικρό Αυγερινό

Published

on

Πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο μικρός μας μαχητής, Αυγερινός Σιδηράς από τον Προφήτη δήμου Βόλβης, αναχώρησε σήμερα 6/5/2019 για το Manchester, όπου οι γιατροί θα προσπαθήσουν, αν όλα πάνε κατ ευχή, και εφόσον δεν υπάρξει καμία άλλη επιπλοκή, να πραγματοποιήσουν την πρώτη επέμβαση.

Υπενθυμίζουμε ότι η προγραμματισμένη επέμβαση ακυρώθηκε καθώς δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγο της εμπύρετης κατάστασης του παιδιού.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι για μία ακόμη φορά οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες αυτής της χώρας, (που θέλει να αυτοαποκαλείται «Ευρωπαϊκή»)  φρόντισαν να δείξουν την «κατανόηση» στον πρόβλημα του μικρούλη δίνοντας υπογεγραμμένα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, πραγματικά την τελευταία στιγμή, την Παρασκευή 3/5/2019.

Θέλουμε από μεριά μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον μικρό Αυγερινό, και να μεταφέρουμε στους γονείς, ότι όλος ο κόσμος, είναι στο πλευρό τους.

Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να σταματήσει η προσπάθεια του κόσμου, γιατί ο αγώνας του μικρού Αυγερινού συνεχίζεται, αδιάκοπα, με τελικό στόχο την Νίκη!

Θα σας κρατάμε ενήμερους….

Για όποιον μπορεί και θέλει να προσφέρει μια οικονομική βοήθεια ο αριθμ. λογαριασμού είναι
IBAN GR 86 01712200 0062 2001 0115 614
(Τράπεζα Πειραιώς)
Σιδηράς Αυγερινός,
Σιδηράς Αστέριος
τηλ. 6946527890

δημοφιλη

Exit mobile version