Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 23/04/2024

Συνέντευξη του Ανέστη Γουρτζιλίδη στο LIVE NEWS LAGADAS

Είναι η πρώτη μου φορά που είμαι υποψήφιος στα 55 μου χρόνια, γιατί πίστευα ότι δε μου ταίριαζε αυτός ο ρόλος.

Ενώ απείχα από το «εκλέγεσθαι» πάντα λάμβανα μέρος στο «εκλέγειν», γιατί είναι υποχρέωση μου ως πολίτης.

Αφορμή για την κάθοδο μου στον εκλογικό στίβο στάθηκε η αγανάκτηση μου για τα δρώμενα του τόπου μου και για το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε τόσο ως κοινωνία όσο και σαν τοπική κοινότητα.
Γνώρισα την κυρία Ανδρεάδου η οποία μου εκμυστηρεύτηκε τους στόχους και το όραμα της για το δήμο και συντάχθηκα μαζί της για να γίνουν όλα αυτά πράξη.

Επέλεξα δε να είμαι υποψήφιος για το κοινοτικό συμβούλιο της Γερακαρούς γιατί η κοινότητα αποτελεί το κύτταρο του δήμου και παράγοντας έργο εδώ βελτιώνεις και την ποιότητα του δήμου, ο οποίος είναι και ο συνδετικός κρίκος των 47 χωριών που τον απαρτίζουν.

Δεν το κρύβω, ότι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα και στήριξα την παράταξη «Ταχματζίδη».

Διορίστηκα μάλιστα και άμισθος διευθύνων σύμβουλος των λουτρών Λαγκαδά, μιας και είχα την προηγούμενη εμπειρία ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των λουτρών της Νέας Απολλωνίας.

Διαπίστωσα όμως ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τη διοίκηση του δήμου για την παραγωγή έργου.

Μάλιστα «κυνηγούσα» το δήμαρχο για να τον βομβαρδίσω με τις ιδέες μου για τη βελτίωση της άσχημης κατάστασης.

Σε λίγο καιρό έπαψε να σηκώνει και το τηλέφωνο.

Απελπισμένος και απογοητευμένος δήλωσα την παραίτησή μου μετά από δυο μήνες για τα εμπόδια που συναντούσα συνέχεια στο έργο που προσπαθούσα να προσφέρω, χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο της δημιουργίας αυτών.

Όλος αυτός ο συρφετός των στελεχών εκείνης της διοίκησης του δήμου, που δε πρόσφερε απολύτως τίποτα στο δήμο, έχει μεταφερθεί, αναζητώντας την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, στην παράταξη που ονομάζεται «νέα αρχή»

Αυτή η «νέα αρχή» δεν έχει προκύψει από παρθενογένεση. Έχει διοικήσει το δήμο στο παρελθόν αφήνοντας άσχημο αποτύπωμα, με δικαστήρια τα οποία εκκρεμούν για την εξαφάνιση τεράστιων ποσών από τα ταμεία του δήμου, αλλά και με την απορρόφηση της νυν διοίκησης του δήμου που έλαμψε δια της απουσίας της.

Εν κατακλείδι ένα θα πω αντλώντας κάτι από τους αρχαίους Ρωμαίους.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια.

*Ο Ανέστης Γουρτζιλίδης είναι διδάκτωρ φιλοσοφίας του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Γερακαρού με το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» της κας Ανδρεάδου Νίκης

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα