Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 09/12/2023

Ταχματζίδης : Μποϊκοτάζ της αντιπολίτευσης για τα Λουτρά Λαγκαδά

Δήλωση Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη για το πρωτοφανές μποϊκοτάζ της αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση για την αξιοποίηση των Λουτρών Λαγκαδά

Με απογοήτευση και πικρία διαπιστώσαμε σήμερα το συντονισμένο μποϊκοτάζ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης μπροστά σε μια συζήτηση που αφορούσε το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου Λαγκαδά, που δεν είναι άλλο από τους όρους παραχώρησης.

Αυτοί που κόπτονται από την αρχή της θητείας της παρούσας διοίκησης σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με τα Λουτρά Λαγκαδά και την αξιοποίησή τους, αυτοί που έριχναν (κροκοδείλια όπως φάνηκε) δάκρυα για τις Ιαματικές μας πηγές, ανακάλυψαν φαιδρότατες δικαιολογίες προκειμένου να μη δώσουν το παρών στη συνεδρίαση, η οποία και αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Από την πρώτη μέρα που η παράταξή μας ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, έδειξε ότι υποστηρίζει την άσκηση υπεύθυνης και γόνιμης αντιπολίτευσης.

Άλλωστε ουκ ολίγες φορές έχω καλέσει τους αρχηγούς των παρατάξεων στο γραφείο μου ώστε να τους ενημερώσω προσωπικά για φλέγοντα ζητήματα του Δήμου.

Ωστόσο μερικοί αντιλαμβάνονται την αντιπολίτευση αλλιώς και αντί για γόνιμο διάλογο, κοιτούν με ποιον τρόπο θα κάνουν εντύπωση, ενώ παράλληλα αγαπούν να ασκούν το αγαπημένο τους χόμπι, τον λαϊκισμό, με μακροσκελείς και αστοιχείωτες ανακοινώσεις στο facebook, θεωρώντας πως… τα likes είναι ψήφοι.

Αλλά οι δημότες του Δήμου Λαγκαδά, βλέπουν και κρίνουν καθημερινά όλους μας για το τι πράττουμε και το τι λέμε.

Όπως είδαν και το 2017 ότι η νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κυρία Νίκη Ανδρεάδου και μέλη της παράταξής της είχαν ψηφίσει την τότε οικονομοτεχνική μελέτη που περιέγραψε την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των Ιαματικών Λουτρών σε ιδιώτη μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού.

Όπως είδαν και ποιοι έφεραν όλα τα περασμένα έτη σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης (γιατί άραγε;) το κορυφαίο συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου.

Αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι φοβούνται το πολιτικό κόστος ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών

εκλογών και προτιμούν να ξεγλιστρήσουν από δημοτικά συμβούλια όπου ενδεχομένως θα εκτεθούν με όσα ειπωθούν, παρά να δείξουν υπεύθυνη στάση και να δώσουν το παρών.

Την ώρα που άλλες Λουτροπόλεις της χώρας αναζητούν συντονισμένα και με σύμπνοια ιδιώτη επενδυτή για τις εγκαταστάσεις τους, η αντιπολίτευση στον Δήμο Λαγκαδά θεωρεί πως το καλύτερο για την περιοχή μας είναι να βάλουμε φρένο σε μια επένδυση 8,5 εκατ. ευρώ

Μια επένδυση που θα φέρει πάνω από 300 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων το 70% θα είναι δημότες του Δήμου Λαγκαδά, μετά από αίτημα της διοίκησής μας.

Μια επένδυση που θα φέρει έσοδα στον Δήμο.

Μια επένδυση που θα φέρει έσοδα στους επιχειρηματίες του Δήμου.

Μια επένδυση που θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.

Οι εποχές που ζούμε απαιτούν πολιτικές που θα δώσουν ελπίδα και μέλλον στους δημότες του Δήμου Λαγκαδά και όχι καιροσκόπους λαϊκιστές.

Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε η ανάπτυξη να έρθει στον Δήμο μας, παρά τα πολιτικά παιχνίδια ορισμένων.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Aδεια προστασίας μητρότητας σε όλες τις μισθωτές

Με διατάξεις στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης «Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης οδών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα εξής σημεία του οδικού δικτύου: A. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην