Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Δευτέρα 15/04/2024

Βασίλης Ρόκος οφείλουμε να υποστηρίξουμε τα Λουτρά Λαγκαδά

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ρόκος επισκέφθηκε τα Λουτρά του Δήμου Λαγκαδά συνοδευόμενος από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλονίκης της ομάδας ΣΥΝ-εργασία, κα Μασούντ Αικατερίνη.

Η κα Μασούντ ως νομικός σύμβουλος των Ιαματικών λουτρών του Δήμου Λαγκάδα μεταξύ άλλων πληροφόρησε τον κ. Ρόκο για τις τελευταίες ενέργειες που έχει προβεί η ίδια όσο και η νέα διοίκηση των Λουτρών.

«Νομικά καταφέραμε να αποσβέσουμε μέρος παρελθοντικών χρεών από το 1996. Καταφύγαμε στο Συμβούλιο Επικρατείας και μέχρι στιγμής έχουμε γλυτώσει 45.000 ευρώ την επιχείρηση των Λουτρών, ενώ αναμένουμε στις 25/9/23 νέα δικαστική απόφαση για άλλα 45.000 ευρώ», επισημαίνει η κα Μασούντ.

Ο κ. Ρόκος ενημερώθηκε για την πορεία εξέλιξης των Λουτρών Λαγκαδά και από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου των Λουτρών κ. Τσούμαρη Βασίλειο.

«Τα Λουτρά του Λαγκαδά βρίσκονται σε αναπτυξιακή πλέον τροχιά μετά από έναν αδιάκοπο αγώνα ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που είχε η επιχείρηση. Πρόκειται για την συνολική προσπάθεια 9 ατόμων για την αξιοποίηση των Λουτρών και την ανάπτυξη του τόπου μας. Έχουμε προχωρήσει σε μισθώσεις με συμφέρουσες συμβάσεις των δύο εξωτερικών πισίνων και του αναψυκτήριου, ανακαινίσεις κλπ και παράλληλα προωθούμε την διαφήμιση των ιαματικών λουτρών του Λαγκαδά, ώστε να ενημερώσουμε και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι τα Λουτρά του Λαγκαδά είναι κλειστά, πράγμα που δεν ισχύει», δήλωσε ο κ. Τσούμαρης.

Ο κ. Δημήτρης Αναγνώστου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου ανέφερε επίσης:

«Ως νέα διοίκηση, από τις 1/1/23, παλέψαμε σκληρά για να αποσβέσουμε την «κακή» εικόνα των Λουτρών που υπήρχε προς τα έξω. Καταφέραμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και τον τζίρο των Λουτρών κατά 300%».

Ο κ. Βασίλης Ρόκος συνεχάρη την κα Μασούντ και τον κ. Τσούμαρη για την συμβολή τους-καθώς και για την συμβολή όλης της ομάδας- στην ανάδειξη των Λουτρών του Λαγκαδά.

«Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν ότι τα ιαματικά λουτρά του Λαγκαδά αποτελούν ένα ιστορικό κομμάτι του τόπου μας.Τα Λουτρά πρέπει να γίνουν ένας δημοφιλής προορισμός όχι μόνο για τους κατοίκους της ΠΚΜ αλλά και για όλη την χώρα. Μιλάμε για μία καταπράσινη όαση 90 στρεμμάτων, όπου πέρα από το υδροθεραπευτήριο, διαθέτει χώρους άθλησης, αναψυχής κα, και βρίσκεται μόλις 20 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και με την ομάδα της ΣΥΝ-εργασίας θα εργαστούμε για την ανάπτυξη των Λουτρών και την προβολή τους, συμβάλλοντας στην τουριστική και οικονομική πρόοδο της περιοχής».

Σύντομο βιογραφικό της υποψηφίας περιφερειακής συμβούλου κας Μασούντ Αικατερίνης

Η κα Μασούντ Αικατερίνη γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Με μισή καταγωγή από την Ιορδανία, ο πατέρας της υπήρξε διπλωμάτης και ο παππούς της υπουργός Παιδείας της Ιορδανίας. Είναι απόφοιτη της αγγλικής φιλολογίας του Philadelphia University (1997) και απόφοιτη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ (2001), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο διεθνές ανθρωπιστικό του ΑΠΘ και υπό διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στην Ιατροδικαστική του ΑΠΘ (2023).

Η κα Μασούντ είναι εν ενεργεία δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, επίσης είναι νομικός σύμβουλος του Σωματείο Εργατών Θαλασσής Θεσσαλονίκης Καλαμαριάς και νομικός σύμβουλος Ιαματικών λουτρών του Δήμου Λαγκάδα.

Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος της Eurobank (2001),νομικός σύμβουλος ποινικολόγος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, επίσης είναι νομικός σύμβουλος του Σωματείο Εργατών Θαλασσής Θεσσαλονίκης Καλαμαριάς και νομικός σύμβουλος Ιαματικών λουτρών του Δήμου Λαγκάδα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος και η ΣΥΝ-εργασία καλωσορίζουν στην ομάδα την καταξιωμένη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω κα Μασούντ Αικατερίνη, ως υποψήφια περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας