Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Δευτέρα 15/04/2024

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Καλεί Όλα τα Κόμματα σε Έναν Κοινό Χορό

Η Νέα Αίσθηση στην Κεντρική Μακεδονία: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Καλεί Όλα τα Κόμματα σε Έναν Κοινό Χορό!”

Γράφει Βασίλης Ρόκος

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με μεγάλη τιμή και σεβασμό προς την κοινότητά μας, σας απευθύνομαι ως υποψήφιος περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας. Με αυτήν την επιστολή, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις μου και τις προτάσεις μου για την περιφέρειά μας, ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης.

Καταρχάς, πιστεύω ότι η Κεντρική Μακεδονία διαθέτει τεράστιο δυναμικό και πλούτο, το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Επιδιώκω την ανάπτυξη μιας ισχυρής και βιώσιμης οικονομίας, που θα παρέχει θέσεις εργασίας και θα δημιουργεί ευκαιρίες για όλους τους πολίτες μας. Θα δώσω έμφαση στην ενίσχυση του τοπικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την προώθηση της καινοτομίας και την ενθάρρυνση των επενδύσεων σε κλάδους μελλοντικής ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, αναγνωρίζω τη σημασία της προσοχής του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος μας. Θα επιδιώξω την προστασία των φυσικών πόρων και την προώθηση μιας βιώσιμης προσέγγισης στην ανάπτυξη, που θα διαφυλάσσει την οικολογική ισορροπία και θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής.

Επιπλέον, η διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας αποτελεί προτεραιότητά μου. Θα εργαστώ για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, καθώς και την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και της δικαιοσύνης. Θα προάγω προγράμματα που θα ενισχύουν την κοινωνική ένταξη των ευάλωτων ομάδων και θα προσφέρουν ίσες ευκαιρίες για όλους.

Τέλος, θα επιδιώξω την ενίσχυση της συνεργασίας και του διαλόγου με τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία των πολιτών. Θα προωθήσω μια κουλτούρα ανοικτής και διαφανούς διοίκησης, όπου οι απόψεις και οι προτάσεις όλων θα λαμβάνονται υπόψη. Θα προωθήσω τη συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και θα διευκολύνω την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ των διαφορετικών φορέων.

Αυτή η επιστολή διακηρύσσει την πρόθεσή μου να υπηρετήσω το συμφέρον της Κεντρικής Μακεδονίας και των πολιτών της, πέραν των πολιτικών παρατάξεων και των παραδοσιακών ιδεολογιών. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη μιας προοδευτικής, ολοκληρωμένης και βιώσιμης περιφερειακής ατζέντας, που θα συμβάλλει στην ευημερία και την πρόοδο του τόπου μας.

Σας καλώ να σταθούμε όλοι μαζί, πέραν των πολιτικών διαιρέσεων, για να οικοδομήσουμε μια κοινότητα που θα είναι υπερήφανη για το παρελθόν της και αισιόδοξη για το μέλλον της. Με τη στήριξή σας, δεσμεύομαι να εργαστώ με αφοσίωση και ακεραιότητα για την υλοποίηση των προτάσεων μου και την πραγματοποίηση των δεσμεύσεών μου. Θα παρακολουθώ στενά τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας και θα είμαι προσβάσιμος για τον διάλογο και τη συνεργασία.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε μια περιφέρεια που θα είναι πρότυπο ανάπτυξης, καινοτομίας και ευημερίας. Ας αναδείξουμε το δυναμικό μας, τις φυσικές και πολιτιστικές μας πλούσιες πηγές και ας δημιουργήσουμε ένα κλίμα ευνοϊκό για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Θα ήθελα να προσκαλέσω όλα τα πολιτικά κόμματα, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να αναγνώσουν το πρόγραμμά μου το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μου ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Με αυτήν την πρωτοβουλία, επιδιώκω τη συνεργασία και την ενότητα όλων των πολιτικών δυνάμεων προς όφελος της περιοχής μας και των πολιτών της. Είναι σημαντικό να επιδείξουμε ανοικτότητα και διάθεση για διάλογο, προκειμένου να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα που θα αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ανάγκες και φιλοδοξίες της κοινότητάς μας. Καλώ, λοιπόν, όλα τα κόμματα να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για το κοινό καλό.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τεχνοκρατικά δομημένες αλλά και με κοινωνικό υπόβαθρο θέσεις μας, όπως και οι πρώτοι εβδομηνταένα υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις και από διασημότητες, καθώς έχουν μεταξύ τους διαφορετική κοινωνική, ιδεολογική και πολιτική αφετηρία. Ωστόσο ενώνονται για έναν κοινό σκοπό και αυτός είναι η εναλλακτική πρόταση για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Μαζί, μπορούμε να φέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αλλαγή και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ρόκος

Υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου για το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγκλιβερίου φιλοξένησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 14 Απριλίου, το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ζαγκλιβερίου. Η διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας