Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 19/03/2024

Ανάλγητη και παράλογη η πολιτική του αντιδημάρχου κ. ΑΪΒΑΖΙΔΗ

ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, κ. ΑΪΒΑΖΙΔΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ .

Την… καταλληλότερη περίοδο διάλεξε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Λαγκαδά, κ. Αϊβαζίδης, για να απευθυνθεί στους καταστηματάρχες της περιοχής μας και να τους ζητήσει να πληρώσουν υποχρεώσεις προηγούμενων ετών.

Ναι, ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγες μέρες πανηγύριζε πως μείωσε τα έξοδα του δήμου και, αυτονοήτως, θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικός απέναντι στους επαγγελματίες που βιώνουν το τσουνάμι των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, έστειλε… λυπητερές με τις οποίες -χωρίς ντροπή- τους καλεί να πληρώσουν τα τέλη που τους αναλογούν στο διπλάσιό τους (!!!), καθώς τους επιβάλλει πρόστιμο στο 100% του αρχικού ποσού.
Κάποιος, δηλαδή, που πληρώνει, για παράδειγμα, 500 ευρώ το χρόνο, να πληρώσει 1000.

Και μάλιστα από το 2016. Για πέντε χρόνια, δηλαδή. Αλήθεια, ο κ. Αϊβαζίδης δεν ήταν αντιδήμαρχος και της προηγούμενης διοίκησης; Δεν είναι σε αυτή τη θέση από το 2017;

Γιατί δεν φρόντισε νωρίτερα, τα προηγούμενα χρόνια για την είσπραξη αυτών των οφειλών και τα ζητάει τώρα που όλοι οι δήμοι της χώρας μειώνουν τα δημοτικά τέλη και “παγώνουν” τις παρελθούσες οφειλές, ως την ελάχιστη προσφορά προς τους καταστηματάρχες που στενάζουν από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού;

Ξέρει τι γίνεται στα μαγαζιά της περιοχής μας;

Εχει εικόνα;

φαντάζεται ότι θα βρουν τα χιλιάδες ευρώ που τους ζητάει για να τα πληρώσουν;
Είναι δική του, προσωπική απόφαση, ή θα επικαλεστεί αδυναμία της υπηρεσίας για να αποφύγει τις ευθύνες του;
ΥΓ.: Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες: δεν υποστήριξα -ούτε θα το κάνω ποτέ- τους στρατηγικούς κακοπληρωτές.

Είναι υποχρεωμένοι οι επαγγελματίες να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο Λαγκαδά.

Ομως, η πλειοψηφία αυτών που καλεί ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αϊβαζίδης, να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ, εν μέσω της οικονομικής λαίλαπας που έχει προκαλέσει η υγειονομική κρίση, δεν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

Κι όμως, αντιμετωπίζονται με τον πλέον ανάλγητο τρόπο…

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα