Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 02/05/2024

Κατόπιν εορτής όλα γίνονται στον Σοχό

Κατόπιν εορτής όλα γίνονται στον Σοχό τα συμπεράσματα δικά σας…..

 Συνάντηση Δημάρχου Λαγκαδά με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς για το υποκατάστημα στο Σοχό–.
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, Ηλία Γεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που αφορούν την πιθανή κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Σοχό.
Ο κύριος Ταχματζίδης εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του στην κατάργηση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και ζήτησε από τον κ. Γεωργίου να επανεξεταστεί, από τη Διοίκηση της Τράπεζας, το θέμα αυτό. Εξέθεσε, ταυτόχρονα, τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από το κλείσιμο του υποκαταστήματος τα οποία, όπως υπογράμμισε στον κ. Γεωργίου, θα πλήξουν άμεσα την οικονομική, εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα όλης της περιοχής καθώς εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων του Σοχού, αλλά και γειτονικών χωριών του Δήμου Βόλβης.
Ο κ. Γεωργίου, από την πλευρά του, υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει το υποκατάστημα στην περιοχή, αν και, όπως είπε, η απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς είναι να κλείσουν 52 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΣΟΧΟ.
Σε συνάντηση μου, σήμερα 02/11/2020, με τον διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Σοχού στα πλαίσια του από διμήνου αιτήματος μου για αναβάθμιση του ΑΤΜ, ενημερώθηκα ότι το υποκατάστημα κλείνει στις 27/11/2020. Αυτό εντάσσεται στα πλαίσια απόφασης της ΤΠ για κλείσιμο 52 υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα σε συνδυασμό με εθελούσια έξοδο εργαζομένων της. Μία απόφαση ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, η οποία θα οδηγήσει σε απόγνωση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που εδαφικά καταλαμβάνει το ένα πέμπτο του Νομού Θεσσαλονίκης. Οι συναλλασσόμενοι με το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι στην πλειοψηφία τους Αγρότες, Κτηνοτρόφοι αλλά και ηλικιωμένοι με δυσκολία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Για όλους τους συναλλασσόμενους και ιδιαίτερα τους Επαγγελματίες θα προκύψει καθημερινή ταλαιπωρία με την κατάθεση – ανάληψη μετρητών.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΣΟΧΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Είνα γνωστό ότι ήδη σήμερα ο Δήμαρχος Λαγκαδά κος Γιάννης Ταχματζίδης συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διετθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που αφορούν την Πιθανή κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Σοχό και εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του!
Προσωπικά, περμένω την ΑΜΕΣΗ παρέμβαση των βουλευτών της εκλογικής Περιφερείας μας και ιδιαίτερα των Κυβερνητικών για να αναδειχθεί το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ : ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!
ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα