Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 26/04/2024

Β. ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ: ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και οι τρόποι που τα σχετικά… ευχολόγια θα μετουσιωθούν σε χειροπιαστά αποτελέσματα, κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Βασίλης Ανατολίτης, με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν. Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της συζήτησης διατυπώθηκαν προτάσεις για την ορθότερη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, με τον Βασίλη Ανατολίτη να επισημαίνει πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία η οποία θα δίνει πραγματικές λύσεις στο θέμα και δεν θα αρκείται σε μια επικοινωνιακή διαχείριση.

«Η σωστή αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προϋποθέτει συνεργασία, συνεχή επικοινωνία, κοινωνική ευαισθησία, μα πάνω από όλα αποφασιστικότητα» σημείωσε ο κ. Ανατολίτης, προσθέτοντας πως σε ό,τι τον αφορά θα βρίσκεται στο πλευρό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης. «Συνηθίζω να λέω πως το μαζί είναι η πιο ισχυρή λέξη. Και επειδή το πιστεύω ακράδαντα, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που θα βοηθά στην επιτέλεση του καθήκοντός σας.

Προσφέρετε πολύτιμες υπηρεσίες με αυταπάρνηση και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος προς τα μέλη του προεδρείου.

Από την πλευρά τους ο πρόεδρος Δημήτρης Χασεκίδης, ο γενικός γραμματέας Αναστάσιος Τσομπάνης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Ορλιακλής, ευχαρίστησαν τον Βασίλη Ανατολίτη για την στήριξη που τους παρείχε, ευχόμενοι να έχει «καλή επιτυχία» στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής. Δεσμεύτηκαν δε πως θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, ούτως ώστε να τον ενημερώνουν για τα ζητήματα που αφορούν τη δράση τους.

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα