Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Σάββατο 27/04/2024

Αποστολή του πρώτου πακέτου στήριξης προς τους πυρόπληκτους

Σήμερα, 23 / 08 φορτηγό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρέλαβε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους δημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις μετά το κάλεσμα αλληλεγγύης που απηύθυνε ο Δήμαρχος Λαγκαδά , Γιάννης Ταχματζίδης.

Τα αγαθά, τα οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν συλλέξει στο κτήριο της ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά , αποστέλλονται απευθείας στις πληγείσες περιοχές .

Η εθελοντική δράση του Δήμου θα συνεχιστεί έως και τις 29 Αυγούστου, οπότε και θα αποσταλούν και τα τελευταία αγαθά στους πυρόπληκτους.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά , Γιάννης Ταχματζίδης , εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις για τη στήριξη της εθελοντικής πρωτοβουλίας του Δήμου μας.

Οι πολίτες και η τοπική αγορά έδειξαν για άλλη μια φορά την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και στήριξαν , με το υστέρημα τους και παρά τις οικονομικές δυσκολίες λόγω πανδημίας, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από το πρωτοφανές αυτό φαινόμενο. Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας προς το κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Λαγκαδά ήταν πραγματικά συγκινητική.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα