Ειδήσεις Λαγκαδάς

“MAX YVEN ”η επίσημη Miss Italy 2019 Make-up τώρα στο Λαγκαδά

Published

on

Σήμερα, η χρήση του μακιγιάζ θεωρείται βασικό κομμάτι της καθημερινής ζωής της σύγχρονης γυναίκας .

Ο 20ος αιώνας αποτελεί περίοδο όπου υφίστανται πολλές διακυμάνσεις στο μακιγιάζ, εξαιτίας των προσώπων που προβάλλονταν στα μέσα ενημέρωσης και δημιουργούν πρότυπα ομορφιάς.

 

Η “MAX YVEN ” στο Λαγκαδά  με προϊόντα υψηλής ποιότητας BELLAOGGI φέρνει την υψηλή ποιότητα στην  αγορά του Λαγκαδά με την Ιταλική  εταιρία μακιγιάζ κάθε γυναίκας που έγινε η επίσημη Miss Italy 2019 Make-up!

 

Για την BELLAOGGI, και την “MAX YVEN ” κάθε γυναίκα είναι πάντα Miss Italy 2019 και κερδίζει το “στέμμα” στην αγάπη όπως στην ποικιλομορφία, στη δέσμευση της εργασίας, της οικογένειας ή της μελέτης, μόνη ή στην εταιρεία, για μια διαρκώς μεταβαλλόμενη ομορφιά για να ανήκει σε όλους, καθημερινά ή ειδικά, απλά ή εξελιγμένά.

Η BELLAOGGI γιορτάζει τη Miss Italy 2019 Make-up κάθε μέρα, ιδιαίτερα, συμμετέχει σε αυτό το ιστορικό γεγονός που γιορτάζει την ιταλική ομορφιά εδώ και 80 χρόνια μέσα απο το κατάστημα “MAX YVEN ”στο Λαγκαδά , παράλληλα με όλα τα κορίτσια που θα βιώσουν τη συγκίνηση ενός πραγματικά μοναδικού ανταγωνισμού ομορφιάς .

Ανακαλύψτε τη MISS BELLAOGGI SELECTION που δημιούργησε η BELLAOGGI μαζί με την Giada Pezzaioli, MISS BELLAOGGI στο κατάστημα στο Λαγκαδά στην Διεύθυνση Παντίρη 1 και Μεγ. Αλεξάνδρου.

δημοφιλη

Exit mobile version