Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/09/2023

Σάββας Αναστασιάδης: «Η κοινωνία έδειξε τον δρόμο»

Για την πορεία προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στον Focus FM 103.6 και τον δημοσιογράφο Κώστα Τουτσίδη.

«Καταρχήν το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου, η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε μία απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα της απλής αναλογικής. Επιπλέον, μετά τη δωδεκαετή κρίση που πέρασε η ελληνική κοινωνία, έχει ωριμάσει και το έδειξε στην κάλπη, έδειξε τον δρόμο, έδειξε πού θέλει να πάει. Επέλεξε να ακολουθήσει την παράταξη που διαχειρίστηκε με επιτυχία όλες τις κρίσεις της τελευταίας τετραετίας και έμεινε συνεπής στις δεσμεύσεις της. Βεβαίως οι κάλπες είναι άδειες, ξεκινάμε από το μηδέν κι αυτό το επισημαίνει διαρκώς ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή η νίκη πρέπει να επαναληφθεί και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Μέχρι τότε δεν υπάρχει χαλαρότητα και εφησυχασμός», τόνισε.

Αναφερόμενος σε όσα πέτυχε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από το 2019 μέχρι σήμερα ο κ. Αναστασιάδης είπε:

«Η χώρα έχει σταθερότητα, ο κόσμος νιώθει σιγουριά. Αντιμετωπίσαμε το μεταναστευτικό με επιτυχία, ασφαλίσαμε τα σύνορα, ενισχύσαμε τον στρατό. Όλα αυτά είναι θέματα που η κοινωνία έκρινε. Πήγαμε με ένα σαφέστατο πρόγραμμα, δεν

μπήκαμε στη λογική της τοξικότητας και των καταγγελιών. Η χώρα βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, είναι ελκυστικός προορισμός επενδύσεων και τουριστικός προορισμός, δημιουργείται ανάπτυξη, δημιουργούνται θέσεις εργασίας, μεγαλώνει το ΑΕΠ. Άρα υπάρχει χώρος για να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να τηρήσει. Ό,τι υπόσχεται είναι κοστολογημένο».

Σε ερώτηση για το ΕΣΥ απάντησε:

«Είναι χρόνιο το πρόβλημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει θέσει στις προτεραιότητές του, δεσμεύτηκε να αναβαθμίσει το ΕΣΥ και το ΕΚΑΒ και θα το δείτε ότι θα το αντιμετωπίσουμε τη νέα τετραετία με συνέπεια και αποτελεσματικότητα».

Για τα ελληνοτουρκικά και τις μεταναστευτικές ροές:

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ασφαλή σύνορα και καμία διαπραγμάτευση ούτε σπιθαμής εδάφους. Πρωτίστως όλα θα τα διαχειριστούμε με διάλογο και το διεθνές δίκαιο, αυτή είναι η καλύτερη οδός»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Παπασωτηρίου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Αλληλεγγύη“, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Παπασωτηρίου.

Μαρία Κουλτουκή για ένα Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά

Μαρία Κουλτουκή για έναν Αειφόρο Λαγκαδά εκμεταλλευόμενοι τις Ανανεώσιμες Πηγές και τα Φωτοβολταϊκά Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Λαγκαδά είμαι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του ΑΠΘ

Κατερίνα Καραποστόλου Σκέψεις και προτάσεις για την εκπαιδευτική πολιτική του Δήμου Λαγκαδά

Κατερίνα Καραποστόλου : Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες Η περίοδος που διανύουμε– με χρονικό ορόσημο τις δημοτικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου 2023 – αποτελεί μια περίοδο σημαντικών