Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

Σάββατο 27/04/2024

Θεολόγος Κοπαράνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ο Θεολόγος Κοπαράνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα .

Ενισχύεται διαρκώς το ψηφοδέλτιο της ” Αλληλεγγύης” του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.
Υποψήφιος θα είναι και ο Γεωπόνος, Θεολόγος Φ. Κοπαράνης με μακρόχρονη θητεία ως επικεφαλής στο τμήμα Λειτουργίας κ Αξιοποίησης έργων του ΓΟΕΒ Πεδιάδος Θεσνικης – Λαγκαδα.
Μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνος για την άρδευση 500.000 στρ. διαφόρων καλλιεργειών στο Νομό Θεσνικης σε συνεργασία με τους κατά τόπους ΤΟΕΒ, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.
Η συμβολή του είναι καθοριστική και για την ύδρευση του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσνικης σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ.
Είναι Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΤΟΕΒ – ΓΟΕΒ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οργανισμών ΤΟΕΒ – ΓΟΕΒ, ενεργό μέλος του ΓΕΩΤΕΕ, εκλεγμένο μέλος στους ΤΟΕΒ Αγ. Αθανασίου και Χαλαστρας Καλοχωρίου, εισηγητής στη Νομαρχιακή επιτροπή Λαικής Επιμόρφωσης, μέλος του Β Συνσμου Χαλάστρας και Αγρότης Ορυζοπαραγωγός.
Είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, πτυχιούχος Γεωπόνος ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην “Αειφορική Γεωργική Ανάπτυξη” του ΑΠΘ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλάστρα όπου και κατοικεί με την οικογένεια του.

Προχωράμε μαζί με όραμα για μια ακόμη καλύτερη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Θεολόγος Κοπαράνης

Κοινοποίηση: